Skolstart och "nejtackjagvillintejobbahelgen"...

En liter vin är mycket. Väldigt mycket. Speciellt dagen innan skolstart. Var inte sådär överdrivet alert imorse. Faktum är att jag var så illa däran att det inte var jag som körde till skolan. Illa, illa. Nå, skolstarten gick hyfsat ändå och vi är en liten grupp på sex pers. Borde funka.

Och så sa jag "nejtackjagvillintejobbahelgen" eftersom jag gladeligen egentligen kunde ha jobbat på vilken annan jävla avdelning förutom just den jag skulle jobbat på. Kanske är de inget fel på den som sådan, men jag tycker att arbetsklimatet är så himla otrevligt. Visst kan man bita ihop, men inte den här gången: har jobbat hur mycket som helst senaste veckan och 27 timmar där eller vad det hade blivit kändes som en oändlighet...

Inte mycket annat att önska i övrigt. Eller snarare inte mkt att förtälja. Nu ska jag sova. Skola imöro.

Aningens småtrött, va...

Så. Idag har jag sammanlagt arbetat tolv timmar. Femton timmar på mindre än ett dygn. Faktum är att jag känner mig tvärnöjd med mig själv och har jag tur får jag arbeta helgen också. Det skulle innebära att min septemberlön mycket väl skulle kunna räcka till en tripp någonstans...

Nu: cepetrött och måste sova. Jag gillar att jobba, tro det eller ej. Egentligen kanske jag behöver semester nu men nåja. Får ta det när det kommer. Skoldags torsdag och njurröntgen imorgon bitti skiter jag i. Det går fler tåg och blir jag akutsjuk får jag väl ta det då. Shit happens.

Workoholic...

Det lär jag då vara. Jobbat natt onsdag, fredag, lördag, söndag och gick således av imorse 07. Är straxt på väg tillbaka för att joba kvällen, chefen har anmält mig till Vikariecentrum utan min vetskap och så fick jag jobba imorgon och onsdag också. Torsdag börjar skolan och så är det bara att hålla tummarna för mer mer mer jobb.

Har anmält lillhunden till hundkurs, vilket ska bli spännande. Det enda som fattas mig nu, förutom pengar, är ett stycke lägenhet. Kom in på teaterkursen jag sökte men herregud, jag kan inte tacka ja. För det första blir jag undersköterska om jag firrar skolan och det är iaf en utbildning. För det andra antar jag att merparten av mina klasskamrater på teaterlinjen är svåra med konstanta demoner över sig och jag orkar helt enkelt inte med. Jag får påhälsning av mina demoner ibland och svår, ja, det är jag redan, så jag behöver inte färga håret svart, fixa en spretfrisyr, Undergroundkängor och dricka kopiösa mängder rött alltmedan jag citerar någon annan svår människa.

Nu ska jag vara så lätt det bara går och pysa iväg till jobbet. Tjipp!

Som jag tidigare sa...

...hur man gör blir det tamej fan aldrig bra. Gnäll då, knock yourself out, men var för faan inte sur och kinkig mot mig. Jag lyssnar på mina vänner, och tiger om vad de ber mig tiga om. Jag håller med när jag håller med, och kontrar när jag anser annat. Konstigt? Även om alla mina vänner inte kommer överens får de kasta hur mkt skit de vill på varandra; det stör mig inte och ibland kan jag till viss del förstå de olika parternas argument, ibland kan jag förmedla något till det bättre. Men var för fasen inte sur mot mig, spotta inte mig rakt i ansiktet utan visa litet jävla decency och var trevlig. Ibland måste man förihelvete låtsas.

Det blir för fan aldrig bra hur man än gör.


Återigen listdags...

...snott från Fredrik.

Kött eller fisk?
Kött

Vin eller öl?
Både och. Beror på humör och feeling.

Fotboll eller ishockey?
Fotboll.

Katter eller hundar?
Hundar. Kattallergiker, tyvärr.

Trivial Pursuit eller Risk?
Hello, it's me: TP!

PC eller Mac?
PC...

City eller Metro?
Metro.

Flickor eller pojkar?
Män.

Höger eller vänster?
Höger.

Stockholm eller Göteborg?
Stockholm.

Köpa eller ladda ner?
Ladda ner.

Böcker eller filmer?
Böcker...

Sött eller salt?
Salt.

Te eller kaffe?
Kaffe.

Dusch eller bad?
Dusch.

SonyEricsson eller Nokia?
SonyEricsson.

Israel eller Palestina?
Vem orkar bry sig? "Det är aldrig ens fel att två träter..."

Förhållande eller singel?
Förhållande. Get me one. Nu, helst igår.

Guld eller silver:
Silver

Harry Potter eller Sagan om ringen?
Parry H, alla gånger.

Salt eller peppar?
Salt.

Spara eller slösa?
Slösa är roligast, spara vettigast. Jag är inte vettig.

ICQ eller MSN Messenger?
MSN, men det är bara skit det också...

Vackra ögon eller snygg kropp?
Snygg kropp.

Sommar eller vinter?
Både och. Och vår. Och höst. Allt har sin charm.

Premier League eller Serie A?
Ingår det öl??

Norge eller Finland?
Norge

Mozzarella eller parmesan?
Mozzarella. Parmesan luktar och smakar ruttet gräs.

Ödmjuk eller självgod?
Vad jag är eller vad jag föredrar?? Jag är självgod
men föredrar ödmjukhet.

Lars Leijonborgs ögonbryn eller inga ögonbryn?
Vilken dum fråga...

Drama eller komedi?
Drama.

Gmail eller Hotmail?
Hotmail.

MUF-fester eller vänsterfester?
Why bother visit any?

Ostbågar eller chips?
Chips, såklart.

The Simpsons eller Family Guy?
The Simpsons.

Allsång på Skansen eller Allsång på Debaser?
Allsång på Skansen.

Party eller hemmakväll?
Hemmakväll med sällskap.

Loka eller Ramlösa?
Loka.

George W. Bush eller Fidel Castro?
Jamen snälla...

Expressen eller Aftonbladet?
Expressen.

Letterman eller Leno?
Neither one of them.

WinAmp eller iTunes?
WinAmp.

London eller Paris?
Åh, bägge städer är makalösa, kan inte riktigt välja.
London känns mer fetisch medan Paris känns mer
classy fetisch, så det är svårt...

Fritt knark eller totalförbud mot rusmedel?
Fritt knark.

Flyg eller tåg?
Haha, jag åker mest tåg, men gillar flyg också...

Coca-Cola eller Pepsi?
Cola light rocks.

Schack eller backgammon?
Schack.

Sunkhak eller finkrog?
Sunkhak, lätt.

Passa vidare till tre andra bloggare eller till fyra andra bloggare?
Öhh... har nog inte så många bloggpolare...

Jag lever mitt liv...

Jag lever mitt liv baserat på Alvedon, Panodil 1g, Ipren, Diklophenac, Dexofen och Zopiklon och allt jag gör är för fasen inte good enough. Visst låter det toppen?

Nu ska jag fika med Rosen och sedan ska jag på arbetsintervju. Efter det står 10 timmar nattjobb framför mig. Urkul.

Kastspya...

Nu spyr jag.

1. Jag är singel och under de senaste snart fyra åren har INGEN sett mig som flickvänsmaterial, ja, utom en då, men please! Däremot är jag en jävel på att lyssna, jag är en satans god vän, en fin älskarinna etc etc etc och alla tjejer borde vara som jag MEN FÖR I HELVETE JAG STÅR JU MITT FRAMFÖR ÖGONEN PÅ DIG!!

2. Jag har inga barn, är inte gravid och får gång på gång på gång kastat i ansiktet att det inte finns några som helst killar eller iaf ytterst få som verkligen vill ha barn och som blir glada över att tjejen blir gravid MEN FÖR I HELVETE JAG VILL HA BARN, JAG SKA HA BARN OCH DÅ FÅR JAG VÄL FÖR FAAN SKAFFA MIG BARN OCH TA HAND OM DET SJÄLV.

3. Jag behöver litet ledig för att få samla mig själv men jag har inte råd och tänker därför dra i mig Dexofen eftersom jag har så jävla ont i nacken och axlarna och dessutom tycker jag så förbaskat synd om mig själv.

4. Jag vill inte plugga egentligen, jag vill jobba men jag vet inte hur jag ska göra och så romantiserar jag och tänker att Paris låter fint, och Göteborg och ta mej fan överallt fastän jag vet att det inte är bättre någon annanstans alls.

5. Varför kan inge bara krama mig och tycka om mig ikväll?

6. I think I need a hug...


Två supercepe lediga dagar...

Jag är ledig och det känns som för första gången på evigheter. Uppenbarligen känns det så efter att ha jobbat alldeles för länge med bara en dag ledigt i mitten på allt. Huwwa. Jag har faktiskt sovit ut idag; sov från 23.30 till 9.30 och det är nog det längsta jag sovit i ett sträck på länge. Idag är en sådan där dag då jag måste passa på att göra allt jag skjutit upp. Nå, det mesta kan jag inte göra men ändå. Ska försöka få med mor till mormor, kanske för lunch och mest för att hämta pengar... Har sedan lovat H en promenix och det kan nog vara på sin plats. Så snart det lugnat sig med allt, typ jobb och ekonomi, ska jag sätta igång igen. Så bra som jag mådde fysiskt när jag tränade vill jag tilbaka till. Och så var det det där med vikten: mycket vill ha mer och nog fasen vill jag gå ner mer i vikt. Det handlar om att trivas med sig själv och just nu är jag bara relativt äcklig.

Nå, i övrigt känns allt ganska bra. Ett par, tre orosmoln men inga jag kan påverkar överhuvudtaget. Nattjobb på onsdag och halvångest över den natten. Nåja, som sagt; jag kan inte påv erka det överhuvudtaget. Jag är bara så jävla sårbar. Man är det ibland.

Mätt så in i helvete...

...efter storslagen lunch hos J vilket var välbehövligt efter gårdagens ölorgie. Länge sedan jag kände mig så bakis. Vi vaknade kring åtta, tittade på klockan, stönade, tog en Alvedon och somnade om. Hur skönt som helst. Vaknade sedan tio och nu är det bråttom som fan att köra bror till Preem och mig själv till jobbet.

Adios! :)

Nästan ett dygn ledigt...

...och jag är ruggigt vinkåt. Ska hem till J och dricka öl om en stund och det känns så jävla sweet att ha kommit ur arbetskläderna, satt på mascara (yep, JAG har geggat på sådant for no reason what so ever...) och ser mer presentabel ut än på länge. Har t.o.m. filat naglarna och det har jag pinsamt nog inte gjort sedan någon gång på Island...

Köttfärssåsen puttrar på spisen, tvättmaskinen är snart klar och ännu en tvätt väntar på att få äntra the magic world of water, tvättmedel and centrifugering. E.L.O spelar "Mr Blue Sky" och jag tänker på den där jävla lilla frysen på Island, på alla jävla fiskstjärtar och hur överhelvetiskt det var de morgnar det var ýsa och inte torsk.

Och ja, jag är på ett strålande humör. Mitt schema tog slut idag och jag är hereby a free person. Again. Jag kan göra vad fan jag vill.

Imorgon natt kommer familjen hem och snart är det löning. Ja, snart, även om det är två veckor kvar. Tamejfan, jag tror att jag fixar augusti på inga pengar alls. I'm a surviver och det mesta löser sig alltid. På något sätt. Och jag har inte ens a) sålt trosor eller b) prostituerat mig.

Matdags nu och sedan öldrickande! Weeihaa!

LeksandsLasse och huvudvärk...

Lasse W i Leksand igår, vilket var ganska bra även om det var riktigt segt fram till "Hugger i sten". Kanske eftersom han körde en hel del låtar jag aldrig riktigt brytt mig om att lyssna på; tror de ligger på "Singel" eller "Söndermarken" och de skivorna är jag inte riktigt bekant med. Nå, två timmar Lasse blev nästan för mycket till och med för mig, så jag gick faktiskt därifrån med Petersflickorna två låtar för tidigt. Eller så var orsaken begynnande huvudvärk som fortfarande inte gått över, snarare blivit värre... Lasse är hur som Gud och fick igång Gropen riktigt snyggt, måste jag säga. Riktigt stor skillnad i konsertkvalitet nu mot för fyra år sedan. Härligt härligt och jag har gjort vad jag verkligen ville den här sommaren.

Jobbdags när som snart och jag har så jävla ont i huvudet. A-tur på det vilket innebär att jag kommer påminna om en zombie kring 15.30. Sedan hämta M's kids i Falun, köra dem hem till H&M och sedan ska fröken hem, duscha och åka till J och dricka öl. Trots allt börjar jag inte förrän 14 imorgon och jag måste för fasen få ha ett liv också. Tro det eller ej.

Fick btw ett mail av en gammal vän, eller snarare ett LunarMail. Intressant och jag ska definitivt nappa åt mig telefonen endera dagen och ringa. Sådant där gör mig riktigt glad.

Jobbdags nu!

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Skogen med J i helgen är bara att vinka adjö till. Igår ringde han och berättade att han fick jobba istället, och idag fick jag jobb över precis hela helgen. Surt, men fint med pengar i september. Gudarna ska veta att jag behöver komma på rätsida ekonomiskt. Om inte annat finns det en hel del måste ha-grejer jag räknar med att få råd till i slutet av månaden. Som läget är nu ser det dock mörkt ut: femtio kronor på kontot men what the heck, jag har körkort iaf. Och en bil snart utan bensin. Shit happens.

Grämer mig ändå över helgen: det hade varit precis hur kanonmysigt som helst. Hard work på dagen och sedan slappt och skönt framåt kvällningen. Det blev tre koppar kaffe igår kväll istället och litet babbel, såklart. Kikar nog förbi en sväng ikväll också, efter Lasse i Leksand. Don't disappoint me, Winnerbäck. ;)

Arbetsdagen var i övrigt den värsta jag någonsin haft. Faktum är att det kändes så pass överjävligt ett tag att jag satte mig på balkongen och grinade. Enhetschefssamtal ska äga rum snarast, så är det bara. Ordinarie personal måste lära sig måna om oss vikarier. Helt enkelt.

Nu är det sängdags ett par timmar. Konstant trött, as always. Det beror nog på njurarna. I'm too young for this shit... ;)

Lista snodd från karl på Darkside...

1. Tre namn jag lyssnar till:
Lisa, Lisis och... ööh... gudarna vet vad mer.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Min ödmjukhet och allmänbildning.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Överanalytisk, envis och rastlös.

4. Detta är jag rädd för:
Att vara i vägen, att störa...

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Tandborste, vatten och sömn.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Äta avocado, göra illa djur och se eller höra om ensamma människor.

7. Detta tycker jag om att göra:
Alldeles för mycket för att lista det här.

8. Detta vill jag göra just nu:
Få död på alla flugor.

9. Bästa känslan:
Harmoni.

10. Värsta känslan:
Ensamhetsångest.

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Så pass många att jag inte törs lista dem. Är alldeles för kräsen.

12. Är jag kär just nu?
Allt är så komplicerat...

13. Jag vill gifta mig:
Öh, såklart.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Skaffa barn, få barnbarn och bra ekonomi.

15. Min käraste ägodel:
Är inte min utan Den Gode Vännens och kallas för laptop...

16. Något jag vill ha i present:
Inte en aning...

17. Detta har jag på mig just nu:
Linne, jeansshorts, trosor och strumpor.

18. Favoritkläder:
Kjol. Hur slappt och skönt som helst.

19. Favoritdjur:
Mina doggar...

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Beror på humör och sinnesstämning.

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:
Omöjligt.

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Mycket som var kul, tråkigast idrott och slöjd.

23. Stjärntecken:
Fisk

24. En bok jag gillar:
Har läst för många för att kunna plocka en...

25. En film jag gillar:
Är förälskad i "En geishas memoarer"

26. TV-program jag gillar:
Vänner, Uppdrag Granskning...

27. Favoritdoft:
Den där doften av någon man tycker om när man borrar in näsan mot dennes
hals eller märker att man själv doftar svagt av honom...

28. Detta äter jag gärna:
Mormor mat.

29. Dricker helst:
Vin, öl, Loka...

30. Favoritgodis:
Ingen godisgris.

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Många ställen...

32. Färgen på mina ögon:
Bruna.

33. Min längd:
167 cm.

34. Jag tror på:
Alldeles för mycket.

35. Jag spelar:
Inte så värst bra.

36. Person jag beundrar:
Mamma. Tveklöst.

37. Så här bor jag:
Just nu i en skrubb hos mor. Jag, dammråttorna och chipspåsarna.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Har haft ihjäl för många för att skaffa nya.

39. Det här tänder mig:
Impulsivitet, bl,a,

40. Det här gör mig avtänd:
Spydigheter och bråk.

41. Favoritfärg:
Fan vet.

42. Favoritcitat:
Det varierar. Robbie W brukar ha lagom cyniska textrader.

43. En hemlighet jag vet:
Alldeles för många.

44. Den bästa present jag fått:
Ett par lammskinnstofflor.

45. Senast köpta skiva:
"Preaching to the perverted" på DVD.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina näsa och mina händer. Alternativt min kvinnliga kropp.

47. Det jag är minst nöjd över med mitt utseende är:
Att jag inte orkar bry mig om det så mycket som jag borde.

48. Udda förmåga/egenskap:
Haha, inte en aning,,,

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Ööh...?

50. Tre personer jag vill ska göra detta test:
Jag VET iaf att Fredrik gör det, möjligen också Nathalie.
Och eftersom Fredrik gör det, kommer Maja också att göra det.

Körkortsfrihet och übertrötthet...

Insåg först idag, kanske för att jag hämtade ut mitt körkort, vilken enorm frihet det är. På väg från H&M blev jag tvungen att köra en extra vända och yla med i varenda skitlåt på Bäst musik just nu - Rix FM som faktiskt för en gångs skull spelade bäst musik just då.

Är ledig imorgon och har hur mycket som helst att styra upp. Tänker dock sova ut med råge innan jag plockar upp bror i Falun, och på torsdag är det Lassedags i Leksand.

Dagens mer eller mindre lyckade happenings: imorse skar jag av mig en bit av fingertoppen på vänster tumme när jag försökte raka benen. Hur jag lyckades är en bra fråga men lyckades gjorde jag och således har jag en inpaketerad tumme. Vidare har jag utövat BDSM-onani i jakt på flugorna vilket säkert kunde ha varit trevligt med en oanvänd flugsmälla, inga flugor och någon annan än jag som höll i flugsmällan. Nå, man tager vad man haver, sade Kajsa Warg iofs inte, men what the heck.

Är så mentalt färdigjobbad och ser verkligen fram mot helgen i skogen. Uppenbarligen ska det rivas en vedbod och jag har nästan blivit lovad en flaska vitt. Det vore rena himmelriket. För att romantisera litet ska jag sitta på förstukvisten eller vad det nu är, titta ut över sjön och bälga i mig den där vinflarran innan jag somnar sött i en alldeles för trång säng.

Färdigromantiserad nu. Verkligheten är mycket krassare. För den sakens skull hoppas jag på en mysig helg med god mat och trevligt sällskap.

Kvinnligt/manligt

Kontakten med min kvinnliga sida:

köpt en hårfön: [x]
sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut [x]
följt med som smakråd vid en shoppingrunda [x]
pratat känslor...nykter [x]
skrattat under en romantisk komedi [x]
berömt en person av manligt kön för sitt utseende [x]
ringt upp en person utan konkret syfte [x]
funderat på namn åt mina barn [x]
insett storheten hos barbra streisand []
lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga []
druckit cosmopolitan []
sett ett avsnitt av "sex and the city" [x]
sett två avsnitt av "sex and the city" [x]
känt mig sugen på en kopp te [x]
känt glädje över att få blommor i present [x]
gjort någonting romantiskt på eget initiativ [x]
blivit arg utan anledning [x]
gråtit efter 9 fyllda år [x]
brytt mig om hm:s val av modell [x]
insett storheten i linda skugges krönikor [x]
kramat en kille [x]
dansat [x]

Kontakten med min manliga sida:

ljugit om hur mycket jag har druckit [x]
ätit en blodig stek [x]
läst en biltidning []
framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap []
styrketränat [x]
fortsatt prata med en person av kvinnligt kön även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg []
sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont [x]
tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv []
lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det [x]
läst en bok av jan guillou [x]
läst ett nummer av slitz [x]
dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad [x]
känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza [x]
gått på en ulf lundell-konsert []
använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person [x]
diskuterat bröst [x]
gjort lumpen []
känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning []
känt mig häftig över att åka jättefort i en bil []
enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar []
lagat någonting på egen hand [x]
skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan []
tävlat i att dricka öl [x]
påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut []

Vissa saker är ofrånkomliga...

Och jag undrar förtvivlat varför det ska vara så svårt att hitta någon med precis lika ofrånkomligheter som jag. I grund och botten är jag nog weird och i grund och botten vill jag nog förbli precis så weird. Det vore bara trevligt att vara weird tillsammans med någon. Det tycks mig allt för lockande att kunna avstå. Litet som att aldrig mer få äta chips: jag skulle längta mig vansinnig.

Så varför varför varför hittar jag inte det där weirdot?

Egentligen är jag ju nöjd men vissa dagar svider det litet mer...

Njuront. Så in i helvete. Die, fuckers. Imorgon jobb. Nu säng.


Och jag vet att...

...det blev fult med bildtexterna under men jag orkar inte rätta till dem... Så kan det vara.


Fotoorgie...

Hittade bilder i familjens kamera och kände mig bara så tvungen att peta hit några. Åh, så fin familj jag har. *fnittrar*



Bild 1: Mina fina syskon; Arvid, Amelie & GustavMina fina syskon
Bild 2: ÖsterforsvårÖsterforsvår
Doggarna
Bild 3: Doggarna; Sigge Susas och Bosse Busas.
LängtanshundBild 4: Bosse Längtanshund
Bild 5: Österforsvinter
Hemmavinter 06
Bild 6: Gustav & ValleGustav & Valle
Syster YsterBild 7: Syster Yster

Att semestra som mamma...

Jag har så svårt att förstå mig på min mors sätt att semestra; med burkmat, sovsäck och bara budget så långt det bara går. Och så frågar jag mig; blir det verkligen billigare?! Menar, de pengar hon innan take off lagt ner på mat, väskor, kombinerat inbrotts-/brandlarm (yep, true, litet som att de inte skulle ha brandlarm på ett slott i Inverness...) och en hel massa småplock skulle nog med största sannolikhet räckt till halvpension för fyra pers. Men nej, svenska köttbullar med brunsås på konserv och snabbmackisar till det is the way of semestra. Hur jag är? En sådana som prioriterar. Semester ska vara semester, men jag behöver inte Hilton och dyraste middagarna för att trivas. Det räcker med att slippa vardagen och när tältet och falukorven åker fram i Skottland, ja, då kunde jag lika gärna ha stannat hemma ett år för att kosta på semestern mer nästa år. Det gör på något sätt ont att jag inte kan betala för dem, ge dem en riktig semester där tankarna på vardagen helt kunde fara åt helvete.

Med mig själv är det inte mkt som händer; pank och konstant trött med alldeles för mycket jobb egentligen. Behöver dock pengar, alldeles förtvivlat mycket pengar. Så en alldeles ny insikt: jag måste lägga ner tid och energi, måste ta mig fan engagera mig i det här med J. I vanliga fall har jag kunnat köra mitt eget race, haft mjäkiga småkillar som inte vågat opponera sig, helt enkelt har jag kunnat bete mig hur som helst. Och så handlar det plötsligt om att ge och ta, litet som att kompromissa, och jag är inte dyrkad men dyrkar inte heller. Ibland är det bara så jävla outstanding bra. Kanske för att det är så grymt oseriöst och fritt? Well, who knows? Tufft dock, att faktiskt vara den som ringer och inte bara bli uppringd. Sådant does not make sense to me, men förefaller fullständigt logiskt egentligen om jag tänker efter en sekund extra.

Nu ska jag laga middag och sedan bege mig till J. För en gångs skull är vi lediga samtidigt och det är så himla skönt att inte behöva hålla koll på klockan. :)

Färdigflyttad...

Ett stycke intensiv helg senare är jag färdigflyttad från Örebro och fundrar nu på var jag ska härnäst. Det börjar liksom bli dags att tänka på det, i synnerhet eftersom mitt sommarvick tar slut nästa torsdag och det enda jag blivit lovad därefter är fyra nätter. I övrigt finns inte ett jota att säga, jag är nog för stressad för att verkligen skriva något och särskilt mycket har heller inte hänt. Nu är det snart senmiddagsdags och jag har gjort kycklingklubbor, till familjens stora förtjusning. Mor har också i stort sett lovat mig och bror varsitt paket kräftor medan de andra åker till Skottland på semester. Jag har insett att det inte kan bli någon Lasse W för mig den 10/8 såvida inte någon vill peta in pengar på mitt konto. (Om så vore, hör av er så ska jag ge er kontonummer, jag vore jätteglad, verkligen, eftersom Lasse är min gud...)

Tillbringade eftermiddagen med att besöka en av tanterna som tidigare bott på demensboendet där jag jobbar... Ganska mysigt, och hon kände faktiskt igen mig om än inte vid namn. Sådant gör mig så glad. Ska ta med mig kanelbullar och kaffetermosen någon dag och åka ut med henne. Folk gör sådant där alldeles för sällan, tycker jag.

Och min kära Ford och jag är mer polers than ever. I morse körde jag till jobbet inte för att jag egentligen behövde, utan för att jag kunde. Imorgon blir det dock cykel, såvida det inte regnar och såvida jag inte sover hos J vilket vore riktigt trevligt men inget jag skulle be om eftersom vi bägge jobbar och det lätt blir så sent...

Nu är det middag, jävlar i mig!! :)

RSS 2.0