Var tog den varma lilla solen vägen?

Ingen som vet, ingen som vet...

När jag klev upp i morse - straxt efter 06 - sken solen och jag visste att det skulle bli en varm och skön dag. Efter Mymlans nap två timmar senare var det...grått. Boring, boring.

Idag har jag egentligen tusen olika missions och har inte tagit tag i ett enda av dem än. Iofs är klockan bara halv tio, men ändå. Plötsligt rusar tiden och det är dags för sim, jag vet det ju så väl. Borde också börja öppna böckerna och läsa inför tentan samt skriva till medieteorin i vilekn jag har en uppsats kvar, men inte då. Det blir faktiskt svårt när Eira vill bli underhållen. Förhoppningsvis blir det lättare till hösten om dagmamma finns då...

Har också börjat kolla på andra hyresalternativ till vår tvåa. Dels är det trångt och dels på övervåningen vilket är sådär vad gäller barnvagnsbubbande och sovande unge. Ingen höjdare. Hade nys på en kåk i (hör och häpna) Mockfjärd, men ägarna ångrade sig tydligen och bestämde sig för att sälja istället. Kruxet är dock följande: Varken jag eller Magnus vill hyra ett hus till 1) Stockholmspriser när 2) det oftast är uppvärmt endast med el. Stockholmspriser svider redan där, men att betala flera tusen därutöver i uppvärmning känns inte alls lockande eller smart. Så - om någon känner någon som känner någon som... Ja, ni förstår. Tips emottages tacksammast.

Nu är det underhållningsdags vad gäller lilltösen innan hon storknar av trötthet och nappar igen.

Kommentarer
Postat av: Sinikka

Varför köper ni inte ett hus iställe? Finns ju massa bra ute nu;) Det i Österfors skulle väl inte vara helt fel? ganska mycket att göra iof..



2009-05-06 @ 11:39:01
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0