White trash-Fredrik och nästan-september...

Den senaste tidens klockrenaste står Fredrik för, med sitt white trash-gnäll. Han är humor. Rakt igenom.

Bloggtorrt här, jag vet, men jag orkar inte och har inget direkt att säga. Jobbar, jobbar och snorar snorar. Flickan växer och växer och mig veterligen börjar folk i alla fall kunna ana att det inte är fet jag är. Därutöver äter jag och sover jag. Slut happenings i mitt liv. Snart är det september och jag har ännu inte kunnat bestämma mig för huruvida jag ska avbryta mina studier i Piteå eller helt enkelt bara göra ett vanligt studieavbrott. Tips och råd emottages hur tacksamt som helst.

Jag har inget alls mot att läsa vissa av de kurser som ska läsas där uppe, men när det gäller valbara kurser typ tråk-webbdesign eller Photoshop for dummies bär hela utbildningen mig emot och jag skulle hellre smälla på några kurser historia, samhäll, religion eller annan humaniora. Så vad blir man då? Fattigare hos CSN? Inte har man någon direkt titel i alla fall... Nå, ge mig gärna tips och råd. Jag behöver dem.

Så en liten parentes: Om man plockade bort alla mer barnovänliga scener ur Ridskolan-filmerna, för det första: Hur lång skulle en film bli? Och för det andra: Skulle det inte kunna gå att sända dem på TV som lördagsfilm eller något? Jag skulle då i sanning sitta bänkad...


 

Nu ska jag alldeles straxt åka till jobbet. Nästa fredag är riktig ledig-dag igen.

RSS 2.0