"I'm not dead"...

...är verkligen så makalöst bra. En sådan därlåt som verkligen bara växer och växer. Av någon konstig anledning gillar jag verkligen Pink. Attityd, utstrålning, röst, rubbet, liksom. Och hur bra är inte detta??

"You can do the math a thousand ways but you can't erase the facts
That others come and others go but you always come back
I'm a winter flower underground always thirsty for summer rain
And just like the change of seasons
I know you'll be back again"

Nu ska jag heja på lillebror som ska vara ready to leave in 18 minutes. Like that's ever gonna happen... Men, jag vill också hinna förfesta innan jag beger mig ut på köttmarknaden iförd polotröja. Det är litet vuxenpoäng, tycker jag.

Dagens dos av självbekräftelse...

...har inhämtats redan på förmiddagen, vilket var lika trevligt som alltid annars. Således har jag en kropp mätt och belåten på endorfiner och utöver det möjligheten att ligga i fåtöljen hos mor hela eftermiddagen och kolla på film. Till kvällningen blir det ett par, tre öl och Bolanche vilket känns sådär, men vad gör man inte? Skönt är dock att i motsats till mina väninnor inte känna tvånget att hitta sängvärme eller ens hitta ett hångel. Vad ska jag med sådant till? Det vore litet som att be om stuvade makaroner istället för filéer på Nobelmiddagen...

För övrigt blir jag jätteledsen när min mor är ledsen. Men, visst, det finns dagar då man är trött på livet, och sådana dagar kan det kanske hjälpa att gå på loppis. En annan löser sådant med chips, men vad som funkar för mig funkar inte nödvändigast för alla.

Och så har jag petat i mitt nya RAM-minne idag. Nästa investering måste nog bli ett grafikkort. Sladden hänger liksom lös utanför burken.

Nästan matdags nu. Fläskkorv och rotmos. Yammie.

Pollensäsong?

Jag har starka funderingar på huruvida pollensäsongen redan dragit igång eller ej; flera morgnar har jag vaknat med tät näsa och klibbiga ögon. Kanske skulle vissa hävda att det lika gärna kan vara en vanlig förkylning, men nej, det känns inte så. Inte heller har jag varit i kontakt med katter vilka vid bara åsynen ger mig snuva och rinnande ögon. För att inte tala om klåda. Bytt tvättmedel har jag inte heller gjort, så återstår gör pollensäsongen. I mars?

För övrigt har jag fått en deodorant av Styvfadern efter hans besök i England. Elizabeth Arden's Provocative, tror jag att det var. Luktar hur gott som helst. Nästan parfymköp blir en sådan.

Nu ska jag ägna mig åt vettigare saker än bloggande. Tjingeling!

And while on Youtube...

...så är detta nya favvolåten på pumppasset. Åh, så skönt, åh så SEGT och smärtsamt. Men pain är pleasure.

Pink med "I'm not dead". Grym.



Godisgömmor och (stor)städning...

Något av veckans mest perversa tillfredsställning är njutningen i att av misstag upptäcka en annan människas godisgömma. I synnerhet när det handlar om en människa som prompt hävdar totalt ointresse för godis och chips och dessutom lätt överlägset hävdar att "Jag äter inte sådan skit...". Snacka då om perverst, att känna sig tillfreds när man hittar såväl godis och chips hos den personen, och ännu bättre blir känslan när det faktiskt var av misstag man hittade det. Det blir litet som att "Haha, I know your secret!!"

Annars har dagen gått åt till halvpromenix med doggen, pyttipanna och sömn till 18.00. Därefter (stor)städning, och visst, allt är hyfsat rent, men moppa golven orkar jag inte. Anser Han att det finns något att gnälla på i den vägen kan han fanimej ta moppen själv. Om man ska vara sådan, vilket jag väljer att inte vara.

Nu är det sängdags. Ska ta med mig en Arn-bok och läsa om den. Imorgon ska jag till Bolanche med tjejerna, hur kul nu det kan bli... *suckar lätt*



Men, först, en riktig myslåt. Enjoy. Det här är nog sommarens åka bil-låt. Och nej, det är inte originalvideon. Gruppen, vilken är norsk, heter Vamp, och låten heter "Tir n´a Noir".




Most hated 2006...





Det fanns ingen låt som stod mig så mycket upp i halsen som den här. Otaliga gånger varje dag spelades den på den enda hyfsade radiokanal som fanns att tillgå på Island. Och att fippla firrar till ovan nämnda låt var en mardröm. Så, några månader försent, men ändå: Most hated 2006.

Drömkropps-sanningen?

Enligt Expressen vill vi se ut som Kate Moss, först och främst, och vi är livrädda för att bli feta. Och sorgligt nog kan jag bara hålla med samtidigt som jag beklagar det faktum att jag med mina sextio kilo nog säkert anses överviktig. Det lustiga är, att karlar menar sig vilja ha "litet extra att ta i", medan de på samma gång påpekar celluliter, fett på lår, rumpa, mage eller var fan som helst, och sedan förväntar sig att man ska stå där kåt, glad och tacksam. Nu generaliserar jag rejält, jag vet, men jag har hört killars resonemang så många gånger. Och sett deras beteende.

Men visst, ytterst är det vi tjejer som i kombination med media sporrar varandra allt längre, och för all del; när mack-anorektikern jobbar ger jag helt sonika fan i att köpa något ätbart, på sin höjd blir det en cola light om jag känner att jag kan försvara mitt tilltag med att jag nyss kommer från gymet, varit sjuk en vecka eller liknande. (För att inte tala om de gånger jag faktiskt köpt chips; då har jag varit så nära graven att man inte kommer längre utan att sista spaden jord har täckt kistan...)

I samma artikel står det att varannan läsare av Cosmopolitan Träning och hälsa gillar att träna medan resterande 50% anser det vara ett nödvändigt ont. Och ibland är jag benägen att hålla med. Vissa dagar känns det inte alls roligt att röra på sig, chipspåsen i soffan lockar SÅ mycket mer. Men likväl ska jag träna och inte är det för att kroppen ska må bra. Målet är nog trots allt en Kate Moss-look, även om jag med min passion för chips i kombination med lathet och spyfobi aldrig kommer att nå dit utan hjälp av droger.

Och nu har jag verkligen skrivit helt i onödan om helt oväsentliga saker. Det enda som faktiskt är mer onödigt är denna sida på Expressen. Jag menar, get a life.

Ebba von Sydow goes bye bye VeckoRevyn...

...så nu kanske jag kan slopa min bojkott och faktiskt bläddra i den tidningen igen. Ebba von Sydow saknar verklighetsuppfattning och är intet annat än en wannabe-barbie som tyvärr fått alldeles för stort utrymme här i världen. Tack så mycket, VeckoRevyn, det där var det bästa ni kunde ha gjort, alla kategorier. Skaffa en chefredaktör som vet hur normala människor har det, inte Ebba "mina föräldrar är arbetarklass"-von Sydow. Det är mitt tips, men å andra sidan kommer det från en sådan där tjej som inte köper jeans för 7000 kronor och lever på tvåochfemtiokronorsnudlar resten av månaden.

"Harry Potter and the deathly hallows"...

Det är sinnessjukt hur mycket pengar en av böckerna kommer att kosta, för att inte tala om talböckerna. Och på AdLibris var det ännu dyrare...

Undrar var man ska förhandsboka ett ex...?

Kontokonsultation...

För  några veckor sedan föll även jag till föga för det där fenomenet kallat "Internetbank" vilket mest får mig att må dåligt. Okej, ärligt talat mår jag också bra av det: jag ser att pengarna på sparkontot ökar sakta men säkert men det gör mig snål. Den här månaden är så crappy ekonomiskt tack vare Elräkningen med stort E. Och så loggar jag in på min banksida och ser sparkontosaldot och jämför det med de småören som ska mätta min mun den här månaden. Vidare tänker jag på alla pengar jag TÄNKT sätta in på sparkontot men som ligger och skräpar litet här och var, t.ex. hos mamma, i jackfickan, i ett kuvert etc. och jag vet med mig att med de kronorna (vilka är fler än två...) skulle jag mer än överleva till nästa löning. Men jag är för SNÅL! Och så frågar jag mig själv varför jag sparar pengar? Har jag något egentligt syfte? Allt jag vill ha köper jag från lönekontot, så då så! Och köper man datapryttlar, böcker och nagellack får man helt enkelt inte sitta och gnälla när det är trettio dagar kvar till nästa inkassering av pengar.

Istället förvandlar jag mig till sexton och übermammig, åker till familjen och äter mat istället för att laga den själv, snor kaffe ur skafferiet och tackar de högre makterna för att jag slutat använda mjölk i tidigare nämnda produkt. Och i samma veva våndas jag över hösten som närmar sig, hösten då CSN är ett minne blott och allt jag har att förlita mig på är min förmåga att vara ekonomisk. Vilket man inte är om man köper datapryttlar, böcker och nagellack när man redan på förhand vet att Elräkningen ska betalas. Och när man ringer till Telia och sitter i deras härliga telefonkö för att tjata sig till att man minsann inte ska betala den där räkningen eftersom de har sjabblat och får sin önskan beviljad, då jublar den där snåle fuckern i mig över att jag kom undan 219 kronor. När jag i själva verket mycket väl skulle kunna stå på krogen på lördag kväll och bjussa alla tjejer på shots. Like that's a better idea...

Och apropå krogbesök har jag beslutat mig för att inte följa med tjejerna på lördag. Varför, varför, varför? Eller så är det precis vad jag borde göra, och ge mig fan på att inte åka hem till mig sedan. Tyvärr är allt sådant där så ruggigt meninslöst och jag aktar då mina löss för snuva. I synnerhet när man börjat väga kvalitet mot kvantitet.

Nu ska jag duscha och sedan åka någonstans och försöka komma igång med pluggandet. Tiden går så fort, så fort, och jag har typ fem kurser som måste vara avklarade i juni. Någon gång måste man börja...

Ikväll blir det dessutom ett avsnitt Grey's, vilket innebär att det imorgon bitti finns på TPB. Lovely.

För den skrattlystne...

Gå till den här sidan, markera texten och tryck på "Lyssna" i högra hörnet. Garanterade asgarv.

Vill man ha mer av samma grej rekommenderas man ett besök HÄR.

Jag älskar verkligen sådan här humor.

"Fråga Olle" och fontänorgasmer...

Jag blir så trött. Någon som kallar sig typ "Benke" och är 23 år gammal frågar i "Fråga Olle" om det blöta som blir när hans flickvän får en orgasm är kiss; hon säger att det inte är det, men han litar inte riktigt på henne... Och här till vad jag blir så TRÖTT på: Jag blir så TRÖTT på att människor ser sådant här som ett PROBLEM!

Snälla "Benke", SKIT SAMMA, SPELAR DET NÅGON ROLL?!

På samma sätt blir jag så TRÖTT på människor som liksom letar problem i sexlivet, eller människor som ser annat än Svenssonvanilj var tredje dag som konstigt. Åh herregud i hela himlen. Vad är det för FEL på människor?!

Det lustiga är att när jag hör denne "Benkes" fråga kan jag liksom se till och med lägenheten han och hans tjej delar framför mig, och jag kan se hur han liksom i förtvivlan springer runt i deras hem med en slak kuk och tanig överkropp alltmedan hon suckar, stönar och ber om att "Snälla Benke, lyssna bara på vad jag säger!". (Hon är dessutom säkert litet småmullig och sitter på sängkanten invirad i täcket för att skyla sig...)

Åter till TV:n.

"Verklighetens hemmafruar"...

...är bland annat vad som visas på femman ikväll, och helt ärligt skulle jag inte ha något alls emot att först utbilda mig på lightnivå som en backup och sedan helt sonika bli försörjd av någon annan. Så länge jag vet att jag har möjligheten att klara mig själv. Så, någon som letar efter en hemmafru? Har du gott om pengar och det klickar så är jag all yours. Men, jag föredrar nog den lyxigare varianten i USA framför något på hemmaplan...

Nå, i övrigt ikväll är det Grey's, även om jag redan sett det avsnittet. Vidare är det "Fråga Olle" och jag har till och med köpt light-popcorn. Det är nog inte nyttigare egentligen, men i mitt huvud är det så, så då så! Och apropå sådant lade jag på hur mkt som helst för att vara jag på pumpen igår. Så himla skönt att förvånat upptäcka att det funkade. Det blev liksom litet mer utmaning...

Dags att återgå till TV-soffan. Tjingeling.

"Getting angry doesn't solve anything..."

Och jag har ingenting alls, ingenting överhuvudtaget att vara arg på, inget att ens uppröras över. Det enda jag möjligen kan vara förbannad på är min egen oförmåga att vara som alla andra, även om jag mest av allt är precis som alla andra. Jag kan också vara förbannad på att jag aldrig lyckas få bort för tillfället oinbjudna gäster ur huvudet, och jag funderar varje gång på varför jag tillåter sådana hälsa på när de minst av allt behöver vara närvarande? Och jag tänker för mig själv att jag ibland tamejfan måste bjuda till litet, i alla fall göra ett försök.

Igår kväll drack jag rödvin och lät Matthias spela Mika's "Grace Kelly" på hög volym och repeat. Då mådde jag ganska gott och tänkte att det kanske finns en möjlighet att sommaren kommer i år igen. Litet samma sak kände jag då jag låg på alla fyra och målade utemöbler dalablå. Utan tjocktröja på mig, bara en kortärmad top.

Jag antar att det är dags för en dusch. Mitt hår ser ut som sju svåra år och ett skatbo. Kanske är det till och med kjolväder ute? Det ser så ut. Jag måste bara finna Kjolen.

Och så upphör jag aldrig att förvånas över hur jag faktiskt, åtminstone för mig själv, kan erkänna hur jävla dum i huvudet jag kan vara, hur irrationell och elak jag ibland är som någon slags försvarsåtgärd. Och lika förvånad blir jag gång efter annan hur en God Vän faktiskt fortsätter vara en God Vän no matter what. Typ. Det värderar jag högst av tamejfan allt.


Nätdejting gör oss kräsnare...

...stod det i någon aftonblaska för någon månad sedan, och uppenbarligen fastnade det tankesättet rejält hos mig. Nätet har verkligen gjort oss singlar kräsnare. Jag menar, en kille kan skriva ett riktigt tilltalande pm till mig på någon community och jag rycks med för ett ögonblick, tänker "wow, vilken MAN det här är!" bara för att kika på hans profil och märka att han är under 180 cm lång och inte alls ser ut så som jag tänkt mig en framtida partner. Å andra sidan kan jag få ett sådant där "Hej ska vi knulla"-mail från Mr. Handsome himself, vilket förvisso gör även honom ointressant, men ändå.

I verkliga livet ser vi inte bilder på människor, vi ser dem för vilka de är, för deras förmåga att interagera med andra människor, och för deras uppenbara kvaliteter och deras mindre uppskattade tillgångar. I verkliga livet går vi inte bara förbi en människa som säger något smart, något tilltalande, med argumentet att han/hon är för kort eller för ful. Det är så himla lätt att avfärda karl efter karl på nätet, eftersom det för varje ny profilsida man klickar fram kan finnas något bättre.

(Och Gud så det här är en av de i särklass sämsta texter jag någonsin skrivit, men jag ville få ur mig tankegången, jag ber om ursäkt...)

På samma sätt skrev den där aftonblaskan något om att när man väl fått tummen ur och faktiskt träffar någon IRL istället, ja, då kan människor efter två minuter resa sig upp och lämna sin dejt med argumentet att det aldrig kommer att bli de två. Hur man nu kan veta det efter så kort tid? Men jag menar, jag har gjort precis samma grej. Träffat någon och bestämt mig rakt av för att det aldrig kommer att bli vi två. Så varför jagar vi ett perfekt long-term relationship? Varför kan man inte bara nöja sig med att det blev en trevlig kaffe/middag och kanske kan vi göra om det, eftersom vänner aldrig är fel? Varför måste vi ha ringen på fingret efter fem minuter och dessutom bokat in ett möte med banken för att ta det där gemensamma lånet till sommarhuset i skärgården?

Och hur kan man avfärda människor för att de har fel yrke? För att de inte vet om de vill ha barn? För att de är fotfetischister? För att de på något sätt inte duger för den unika människa jag är?

På samma gång klagar vi, eller i alla fall jag, över att jag inte hittar en karl som duger så pass åt mig att jag vill ha honom. Jag säger inte att nätdejting är sättet att träffa en stadig partner på, jag tror faktiskt inte alls på det konceptet, men jag tror att Internet föder ensamhet mer än botar den.

Avloppsrensare, grötförsök och bloggande...

...och rubriken (vilken blev så briljant) tillskriver jag Katrins blogginlägg som delvis behandlar just det. Jag finner nämligen tanken på något sätt nästan perverst tillfredsställande, att sitta i min soffa, käka gröt och låta avloppsrensarna rensa mina avlopp medan jag bloggar om dem. Very 2000-tal, på något sätt. Det skulle få mig att må så bra... Det enda jag nästan kan jämföra med är när det kom en tekniker hem till mig för att fixa min internetuppkoppling som krånglade, och det visade sig att jag var mer kompetent än han när det gällde datorer och Internet. Men, det var ändå inte samma perversa tillfredsställande utan mer en känsla av "Men Telia, what the heck, alltså!"

Snålhets-lycka...

...måste vara när man upptäcker att de där Grey's-dvd:erna man tänkte köpa finns på favvotankningsstället och att man har poäng nog att köpa sig 24h fri leech. Sådana gånger jublar Gagnefsbon i mig.

Har i övrigt haft pretty much en skitdag undantaget det faktum att jag kring lunch äntligen fick tummen ur och ansökte om ett collegeår i USA, om det nu kan bli något av något sådant. Jag lämnar dörren öppen och förlitar mig på att de högre makterna hjälper mig välja väg. Eller om det kanske kan vara CSN och mitt banklån, jag vet inte riktigt...

Nu ska jag krypa i säng i alla fall. Imorgon är det ytterligare ett BP-pass som gäller. Träningsvärken från gårdagen är sweet...

Ooh, Mondays...

Och jag har vad som känns som tusen måsten idag; städa, plugga, försöka träna, laga middag, betala räkningar. För andra kanske det inte lät så mycket, men för mig känns det litet som att planera mina sista timmar in the world. Ingen energi och ingen som helst motivation. Inget driv what so ever. Och det enda jag på något sätt kan glädjas över är att även om denna månadslön blir sucky så blir nästa månad mycket finare. Grejen är bara att time's running out vad gäller skolarbeten och när det tar mot till och med att hoppa in i duschen, ja, då är det illa.

Faktum är att jag till och med skulle kunna betala någon för att göra mina skolarbeten. Någon intresserad? I pay well...

Grace Kelly...



Jag älskar verkligen Mika's "Grace Kelly". Den om något får mig på solskenshumör.

Nattarbete equals trötthet...

Jag har varit vaken nästan sju timmar idag och är straxt på väg i säng. Är sjukt trött men ändå nöjd med dagen vilken varit våffelfrossa, träning och varma mackor. Helt okej. Har ännu inte hämtat ut migg bokpaket på OK/Q8 vilket grämer mig litet, men hade tänkt mig göra slag i saken imorgon. Faran ligger dock i att jag fastnar i böcker istället för i andra allt mer påtvingade väsentligheter. Skolarbete, till exempel. Är usel på att komma i gång med pluggandet. Måste verkligen försöka ta mig i kragen; det är inte svårt, bara så satans tråkigt. Amen to that.

Nu ska jag sova. Sova liksom jag aldrig gjort något annat...

Katrin-lista 1...

  1. Namn: Lisa
  2. Pepp just nu: Nej, bakis...
  3. Happening på gång: Kaffedags.
  4. Jag älskar: En hel del saker.
  5. Jag hatar: Besserwissers.
  6. Snyggast just nu: Ingen aning...
  7. Snygging denna veckan som inte är din pojk/flickvän: Se ovan.
  8. Om jag kunde skulle jag: Göra en hel del saker jag inte kan nu.
  9. Het person jag vill känna bättre: Aldrig tänkt på...
  10. Katter är: Allergiframkallande.
  11. Snällast denna vecka: Mormor.
  12. Person som gör mig engagerad: Inte en susning.
  13. Nån jag stör mig på: Alltför många...
  14. Jag får ont i magen av/när: Stress, ångest, mens, hunger...
  15. Jag är rädd för: En del, tror jag.
  16. Främling jag vill lära känna bättre: Fan vet.
  17. Bekant jag vill pussa på: Nej, tror inte det.
  18. Jag pratade senast med: Syster Yster.
  19. Jag läser jämt folks internetdagböcker: Läser en del bloggar...
  20. Just nu är jag: Trött och på väg mot bakfylla.
  21. Just nu är jag inte: I toppform.
  22. Dömer folk efter utseendet: Såklart.
  23. Är dödligt kär? Nej.
  24. Blir lätt du för stunden förälskad i okända på ex tåg: Aldrig hänt...
  25. Diggar mest: Just nu vatten...
  26. Om jag var döende skulle jag: Inte vilja vara själv.
  27. Har hemlig passion för: Ingen aning.
  28. Jag blir kåt när: Won't tell.
  29. Hälsning till nån babe: Nej.
  30. Är du snäll: Ibland, så...
  31. Är du fåfäng: Ja.
  32. Är du blyg: Inte nämnvärt.
  33. Är du piercad: Ja.
  34. Är du bestämd: Ja!
  35. Intressen: En del...
  36. Favoritdricka: Vatten.
  37. Vad gör du just nu: Funderar på att gå och lägga mig...
  38. Senaste person du kramade: Mormor.
  39. Senaste person du ringde: Min Gode Vän.
  40. Senaste person som ringde dig: Syster Yster.
  41. Hur många speglar finns i det rum du är i: En.
  42. Saknar du någon nu: Ah, njae...
  43. Vad köpte du senast: Ett bord.
  44. När var du i en affär senast: Igår.
  45. Vad har du för framtidsplaner: Diffusa.
  46. Vad drack du senast: Kaffe.
  47. Har du stadigt sällskap: Nej.
  48. Vill du ha barn: Ja.
  49. Längtar du till din nästa födelsedag: Nej.
  50. Har rakat dina ben någon gång: Ja.
  51. Är du sugen på något nu: Sova.
  52. Hur många hål har du i öronen: Två.
  53. Född? 23/2 1983.
  54. Var bor du? I Gagnef.
  55. Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? En eller två kanske. Är jag på jobbet kanske fem, sex.
  56. Hur vill du ha ditt kaffe? Svart.
  57. Använder du hudkräm? Nej.
  58. Byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar vid tv:n? Byter kanal.
  59. Vad jobbar du med? Dementa.
  60. Vad läste du för språk i skolan? Engelska och franska.
  61. Har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut? Nej.
  62. Äger du en diskmaskin eller diskar du för hand? Diskar för hand.
  63. Är du miljövänlig? Icke.
  64. Källsorterar du? Nej.
  65. Attraheras du av män med skägg? Jadå...
  66. Brukar du torka håret med hårtork, handduk eller inte alls efter en dusch? Olika.
  67. Var brukar du handla dina kläder? Se ovan.
  68. Tycker du att du är snygg? Det händer.
  69. Micro-pop eller poppa själv? Bio-popcorn.
  70. Fredrik Lindström, Henrik Schyffert eller Kristian Luuk? Fredrik Lindström.
  71. Vad ska man göra i en dusch? Bli ren?
  72. Är du bra på att laga mat? Duger i krig...
  73. Har du några fobier? Ja.
  74. Har du några tvångstankar? Tror inte det...
  75. Tycker du att du har fin dialekt? Aldrig tänkt på det...
  76. Hångel? Ibland.
  77. Hur märks det på dig att du är öppensinnad? Ingen aning...
  78. Hur märker man av din charm? Den bara är där... Men man måste lära känna mig för att uppskatta den.
  79. Var du med i barnens trafikklubb när du var liten? Vad är det?
  80. Vilken har varit den bästa julkalendern genom tiderna? Sunes jul var superskoj.
  81. Brukar du baka? Nej.
  82. Röstade du i det senaste valet? Ja.
  83. Är du nöjd med ditt liv som det är nu? Nej.
  84. Är du mytoman? Nej.
  85. När hånglade du senast: Förra lördagen.
  86. När åt du senast: Igår.
  87. Vilken låt lyssnade du senast på: Kommer inte ihåg.
  88. Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.
  89. Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej.
  90. Vad tycker du är fint? Många saker...
  91. Vad tycker du är äckligt? Spyor, mögel, komposter...
  92. Vem fick du senast sms från: Min Gode Vän.
  93. Har du pengar på mobilen: Ja.
  94. Dödshjälp? Absolut.
  95. Har du hög moral? Njae...
  96. Favoritblomma? Liljekonvalj.
  97. Om du fick vara en kändis för en dag, vem skulle du vilja vara? Inte en aning...
  98. Favoritfärg? Svart, rött, grönt, blått...
  99. Vad är det mest galna du har gjort i ditt liv this far? Ingen aning...
  100. Slutord? Va?

Katrin-lista 2...

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, på väg mot bakfylla...
Favoritgodis: Chips.
Är det nåt du absolut inte äter: Pepparrot.
Kläder just nu: Morgonrock.
Musik just nu: Ingen alls.
Vad sa du senast: "Det här är riktigt äckligt"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Hmm... The 60's kanske? Eller 70's?
Sommarplaner: Jobba.
Fisk eller badkruka: Badkruka. Att bada är meningslöst.
Längd och vikt: 167 cm och 60 kg.
Favoritväder: Just nu längtar jag efter våren...
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Om jag var fast på den öde ön hade jag nog inte tänkt så... Jag menar, man planerar väl inte att bli fast på en öde ö? Men visst, vatten, elddon och sällskap? Nej, tandborste... Eller?
Spelar du nåt instrument: Behärskar piano men det låter illa...
Morgon- eller nattmänniska: Morgonmänniska.
Sparare eller slösare: Slösar men försöker att spara.
Vem är viktigast för dig: Min mor och min Gode Vän.
Bästa film: Hjälp... Ingen aning. Ska se på "Memoirs of a Geisha" snart tänkte jag. Den är mysig.
Tror på liv på andra planeter: Afraid so...
Kommer du ihåg din första kärlek:
Japp.
Älskar du henne/honom fortfarande: Icke.
Har du några homosexuella vänner: Ja.
Tror du på mirakel: Jag säger som Katrin: Hur definieras ett mirakel?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: No way.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jag tror det...
Ser du på kärleken som ett misstag: Ibland.
Hur många barn har du, vill du ha: Vill nog ha två, tre stycken...
Bio eller promenad: Promenad önskar jag att jag kunde svara men jag älskar biopopcorn...
Är du kittlig: Japp.
Snarkar du? Jag tror inte det...
Stjärntecken? Fisk.
Rädd för insekter? Ja, jag är nog det...
Äckligaste insekten: Spindel.
Största svaghet: Bristen på självdisciplin. Just nu iaf.
Det här är jag bra på: Prata.
Bästa bok? Oj, svårt...
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Don't know...
Vad vill du jobba som? Ingen aning. Gärna inom ngt där jag får skriva...
Chips, morötter eller godis? Chips.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Bloggar.
Har du någon flickvän/pojkvän? Nix.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej, nu är det nog.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Jag är stökigheten personifierad.
Gungar du på stolen? Icke.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig i livet...
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger.
Hur är din drömtjej/kille? Oj, den listan får inte plats här. Dessutom har jag slutat tro på en Mr. Right.
Hur många syskon har du? Fem halvsyskon.
Vad är du mest rädd för? Alldeles för mkt...
Är du rädd för blod? Njae, inte nämnvärt, tror jag...
Saltar du på maten? Ibland.
Gillar du att sjunga? Njae.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Gick på folkhögskola.
Anser du att du är stark? Nej, men jag är starkare än vad folk tror.
Brukar du sola? Nej.
Vad gör du om du får hicka? Hickar?
Röker du? Det händer väl...
Snusar du? Se ovan.
Kaffe, te eller inget? Kaffe just nu. Och mängder vatten.
Har du en besatthet? Ja.

Sober up, girl!

En flaska vitt and I pass out? Sov gott gjorde jag då i sanning, så pass gott att jag vaknade för en timme sedan. Och mycket väl skulle kunna krypa i säng igen nu. Dessutom är jag nog inte körbar, men däremot öppen för innan jobbet-mat i form av typ en pizza.

Har kikat på senaste Grey's och dessutom till min fasa märkt att nästa avsnitt inte kommer förrän 12/4. Irriterande, irriterande, och jag står fortfarande inte ut med Christina och Burke. Usch, usch; besserwissers i kvadrat.

Kanske kaffedags... Troligen kaffedags. I need to sober up!

Best friends talking...

...and me being so bloody drunk.

Jag och Sofia har inte träffats sedan när då? I höstas? Och på något sätt slår vi våra kloka ihop och får till fyra timmar vindrickande och telefonprat innehållande vardag och kärleksliv vilket var brutalnyttigt och det tar mig lika lång tid om inte längre att få ihop en mening än vad det gör för min Gode Vän att skriva på MSN...

Likväl vet jag intet mer om framtiden än vad jag gjorde innan, men det känns ändå bättre; ibland måste man få spy ur sig, så enkelt är det...

Jag är så fruktansvärt packad, mer än vad jag trodde att jag någonsin skulle bli på en vinare... Nu är det godnatt. Förhoppningsvis sover jag länge imorgon med tanke på nattjobbet.

Igår, återigen...

...gick jag till sängs och kände att Gud så skönt att jag är singel; Gud så skönt att det bara är jag! Jag tror bestämt att jag börjar vänja mig vid det, riktigt vänja mig. Och snart, snart är jag klar med Grey's-avsnitten som ligger på datorn, och jag funderar på vad jag ska fylla dagarna med därefter. Skolarbete, kanske?

Nu är det kaffedags och sedan ett avsnit Grey's innan jag ska till mormor. Ikväll är det bodypump på gång. Nyttigt och bra. Jag börjar bli tjock.

Jag och min nya CPU-fläkt...

Det verkar liksom vi kommer fint överens. Har skickat efter ett nytt RAM-minne också, och månaden därpå blir nästa köp ett grafikkort. Sedan går vi in på the heavy stuff i form av ett nytt moderkort och kanske, kanske en bättre processor. Därpå borde jag vara hyfsat nöjd... Eller, nej, jag behöver en ny bildskärm också. Månaden efter det, då. *skrattar*

Haft en fin dag innehållande lunch med mor på Matthias restaurang, därpå datameck och till sist räkmiddag hos mor. Mycket äta har det blivit idag. Nåväl, imorgon är det bodypump som gäller, samt städning av huset. Nu har jag låtit det förfalla igen...

Dessutom: förutom ny CPU-fläkt lyckades min bror mickla in min gamla hårddisk som slave, vilket innebär att jag helt plötsligt fick 100GB till att fylla med film... Lovely.

Nu ska jag kolla vidare på Grey's.

En helt vanlig tisdag, i helt vanliga Gagnef...

Fick något sådant där infall i eftermiddags, att jag borde hälsa på Matthias och kika på hans nya lägenhet så sagt och gjort: Efter jobbet begav jag mig till Mockfjärd för en kaffe och blev kvar till midnatt. Impressive. Faktiskt var det SÅ SKÖNT att slänga ner sig i hans soffa, dricka kaffe, låta munnen gå och nästan planera in att lära mig spela golf. Himmelskt, till och med! En himla lyckad dag har jag haft, och insåg precis i skrivande stund att jag faktiskt inte hört något från Mr. Negative på hela dagen. Scary. Att jag insåg det först nu, alltså...

Något som däremot är riktigt svårt att bortse från är min CPU-fläkt... Det här GÅR inte längre! Datorn pratar och CPU-fläkten låter som... Ja, nu är oljudet inte av denna värld! Ja Jesus, imorgon blir det träning, mamma-middag och byte av CPU-fläkt. Amen to that. Nu läggdags. Jag ska ta med en bok och sova så sött, så sött inatt.

Red wine and Dr. McDreamy...

Och hur patetiskt låter inte det? Jag önskar att jag kunde hävda motsatsen, att jag avnjutit två glas vin i trevligt sällskap, kanske över en middag med en trevlig karl som skulle kunna vara min McDreamy, men sanningen är närmare två glas vin och fyra timmar Grey's. Och inte har jag blivit särskilt mycket klokare...

Ibland undrar jag om hormoner man proppar i sig tar fram känslorna av verklighet, av realism, får en att se livet som det verkligen är? Eller är det faktiskt så att de där hormonerna bara bidrar till att ge känslan av att allt är crap? Ser jag krasst på det hela är inte allting crap; jag är rätt nöjd med tillvaron, grå och stabil som den är. Så, med hormonernas hjälp inser jag - igen - att det här inte funkar. Att jag kastat bort så himla många år på, ja, vad? Ingenting. Och så börjar jag fundera på vad jag vill, igen. Och jag frågar min bror hur han kan veta vad han vill och han rycker på axlarna, svarar något i stil med "Det bara är så..." och återgår till dataskärmen.

Men ändå tror jag att det finns något därute jag har missat, och jag tror inte att det handlar om någon särskilt exotisk plats, utan människorna och möjligheterna man kan finna där. Och jag tror att det handlar om att "Det bara är så..." och att man vet, verkligen verkligen vet hur det är.

En kollega (det där lät mer seriöst än vad det är...) tyckte att det var modigt av mig att erkänna att jag varit singel så pass länge som det faktiskt är nu, åh herregud, fyra år i maj, medan en annan kollega säger att man inte ska vara så kräsen, att man ska nöja sig. Så stod jag och hängde upp handdukar i badrummet i eftermiddags och svor över alla jävla gamla klasskamrater som stadgat sig med sina pojkvänner, skaffat tvättmaskin och har dubbelsäng i ett separat sovrum. De där som övergett femtio kvadrat och katterna för tvåsamhet och "Patrik lagar middag måndag och onsdag eftersom han slutar tidigare, så är det min tur på tisdag och torsdag och varje vecka gör vi en matsedel och fäster upp på kylskåpsdörren med de där magneterna vi fick av mamma på alla hjärtans dag, jättesöta är de, verkligen..."

Så varför handlar livet om att förverkliga sig själv, och hur gör man när man inte riktigt vet hur man ska förverkliga sig själv? Jag tror att det är jobbigt att vara ung idag; det går inte att välja en utbildning efter intresse, eftersom man måste titta titta titta och undersöka undersöka undersöka om möjligen det kanske skulle finnas en chans att det fanns något jobb att få efter de där sex åren fyllda med nudlar och ökande studieskulder. Vad lämnar det för hopp?

Men jag bläddrar ändå i VHS-katalogen och bockar av vad som skulle kunna vara av intresse och stryker det mesta: "Nej, jag kan inte bli socionom; jag vägrar sitta på ett kontor och vara en sådan där som alla hatar... Nej, jag ska inte bli psykolog; jag pratar, inte lyssnar. Nej, jag kan inte bli civilingenjör, sådana människor är bara dryga och vet allt... Nej, det är ingen idé med journalistik; det vore skoj, men inte lika skoj att skriva om PRO's senaste bouleresultat i Kisa... Nej, det är ingen idé att bli typ beteendevetare eller inrikta sig på teologi eller etnologi; då får man inga jobb, bara studieskulder..." Och ytterst handlar det hela om att jag inte VET vad jag vill.

Ibland är jag så snuskigt bitter på livet och den situation jag försatt mig i, och alla dessa känslor tackar jag hormonerna för. Nå, det är lika bra att hälla upp ett tredje glas rött och hänge mig åt den tredje säsongen Grey's och sukta efter en egen variant på McDreamy...

Aftonbladet goes wild again...

Jag tycker att Aftonbladet har lyckats extra bra med bildtexten idag...

84766-17


Hon har alltså nu lämnat honom för mer än 20 år sedan? Ja just ja, så kan det vara med förhållanden... Kanske hade hon bara beslutsångest?

Jag är här, har inte gått någonstans...

Har försvunnit i ett virrvarr av elakartade hormoner, arbete och självklart Grey's vilket uppenbarligast följer med mig i drömmarna också. Eller, iaf gör Izzy det. Jag förstår inte hur jag kunde bli så beroende av en sjukhusserie och jag frågar mig själv varför jag fortsätter plugga till undersköterska: Nu har jag sett så många avsnitt av Grey's att jag snart är kirurg, i alla fall i Amerikat.

Och jag måste bara fråga; våren, what happened? Det är en dec snö utanför fönstret, men å andra sidan visar det bara att jag hade helt rätt i motsats till alla de som sade att våren var här för att stanna. Våren är ALDRIG här för att stanna i mars!

Nu ska jag dricka kaffe, dra ett avsnitt Grey's och sedan plocka en timme träning. Tack vare förkylning var det nästan två veckor sedan sist och med alla jävla hormoner i kroppen är det förödande. Nu är hormonhelvetena dock borta. May they rest in peace. Jag ska då ha ett liv i peace utan dem.

...och igen...

Vad är/väljer jag?

blond eller brunett  
blåa ögon eller bruna ögon
vanilj eller choklad
hund eller katt 
Christina Aguilera eller Britney Spears
läppstift eller läppglans
rock eller rap
rosa eller lila
tv eller dator
cd eller radio
hockey eller fotboll
äpple eller apelsin
morgon
eller kväll
kyckling eller kalkon
berg-och-dalbana eller vattenbana
droger eller likör
guld eller silver
Nike
eller Adidas
VH1 eller MTV
sanning eller konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
vinter eller sommar
eller springa
stranden eller bergen
stan eller landsbygden
kärlek eller lust
stjärnor eller månen
sko eller sandal
bad eller dusch
syster eller broder
New York
eller California
svart eller vit
långt hår eller kort hår
klänning eller kjol 
mobil
eller telefon
lägenhet eller hus
kvinnokropp eller manskropp
tall eller gran
ring eller halsband
jordgubb eller hallon
Sverige eller Norge
höst eller vår
jeans eller leggins
glasögon eller linser
jul eller påsk
tv-spel eller data-spel
Afrika eller Asien (Hugget som stucket... Men i Asien finns en massa tekniska pryttlar... Iaf typ i Japan.)
bil eller buss
cowboy eller indian
nagellack eller läppstift 
hav
eller sjö
husdjur eller bondgårds-djur
Mercedes Benz eller BMW
nyår eller midsommar
hetero eller bi
plugga eller arbeta
fängelse eller döden
löshår eller äkta
ipod eller mp3
lång eller kort (Även om jag själv bara mäter 167 cm över havet...)

Och vem fan sade solsken?

Uppenbarligen inte jag, och uppenbarligen inte SMHI. Solen skiner inte alls. Det är mulet och blåsigt. Undrar om det är någon idé att tvätta bilen då?

Roadtrip och kaffemys...

Idag blir det en liten roadtrip á la Lisa. Solen skiner, loppisar börjar öppna och jag ska tvätta bilen... Kanske åka till mamma, laga middag och klappa om doggen. Det är häftigt hur djur får en att reagera; rösten fjollar till sig och allt blir så underbart, så underbart, när man tittar på den feta svarta katten som slickar på bilen... Jag fortsätter mitt Grey's-maraton och är snart i mitten på andra säsongen. Av någon anledningen är jag så dålig på att spara, det är litet som med godis eller något; istället för att äta en karamell varje dag hetsäter man påsen och mår till sist nästan illa. Kanske borde jag därför portionera ut mina Grey's avsnitt men icke: jag ska ha allt, helst på en gång, helst igår. Det är nog litet så jag funkar annars också...

Nå, nu loppisdags tror jag. Jag börjar nog med det och avslutar med biltvätten.

Jag vill också ha en Dr. McDreamy...

Och Grey's blir verkligen bara bättre och bättre. Idag: Grey's. Imorgon: Grey's, jobb, Grey's. Fredag: Grey's. Jag är kär...

"Lär känna din bloggare"

...från Katrin.

Jag heter: Lisa Catherine Wiktoria
Såhär gammal är jag: 24
Här föddes jag: Falun
Såhär ser mitt CV ut: Servitris, vårdbiträde, telefonförsäljare typ, croupier, fabriksarbetare, samt en del sådana där IV-praktiker för länge, länge sedan...
Såhär röstar jag: Blått.
Det här lyssnar jag på: Alldeles för mycket onödigt.
Det här tittar jag på: Desperate Housewives
Det här avskyr jag: "Det är så synd om mig, och jag har inga pengar, ingen partner, inget jobb och är absolut fulast i världen och så snart jag kan ska jag dyrka någon in absurdum och bli ännu mer ledsen över att den människan inte vill ha mig, vilket inte är så konstigt eftersom jag är allt det där jag tidigare sa, men jag lever på hoppet eftersom det är så synd om lilla mig."
Det här älskar jag: Just nu den begynnande våren.
Det här är min last: Chips.
Mitt livs misstag har varit: Jag citerar Katrin och menar "de gånger jag inte lyssnat till min egen intuition och gått åt fel håll".
Då mådde jag som bäst: Oj... Det måste nog faktiskt ha varit året på Åsa.
Jag tror på: Mig själv, vissa dagar.
Jag är stolt över: Faktiskt ganska mycket.
Jag beundrar: Min mor.
Den här frågan skulle jag vilja ha svar på: Vad gör jag till hösten?
Det här drömmer jag om: Harmoni och möjlighet att förverkliga alla romantiska saker jag skulle vilja göra. I dagsläget är det att till sommaren kunna hyra en liten stuga vid kusten, åka dit helt ensam och bara kunna skriva klyschiga grejer.

I natt jag drömde...

...något som jag inte alls minns mer än att jag vaknade för en liten stund sedan och var övertygad om att jag blivit fri från förkylningen. Febern är det förvisso inte mkt kvar att tala om, känns det som, men snorig är jag i sanning. Jag drömde något om att det regnade, och att jag smög mig in i ett hus jag var och tittade på innan jag flyttade in här... Och i vardagsrummet var det spetsgardiner som vajade i vinddraget från den öppna balkongdörren. Det var liksom en känsla av... Pja... Förr i tiden, på något sätt? Eller kanske en känsla av vår, eftersom jag minsann tror att det är på gång men inte riktigt vågar hoppas?

Hur som gav drömmen mig grym energi, vilket innebär att jag ska brygga en kopp kaffe och sätta igång med skolarbete. Det blir nog litet nässpray och en Ipren till frukost, dessutom.

Jag önskar att sommaren snart vore här. Det spritter så i benen på mig, men kanske är det mest längtan efter vår?

Jag - en riktig bitterfitta?

Jag hänger litet varstans på nätet, men ingenstans söker jag sex av något slag. Inte webcamsex, inte telefonsex och inte det där nya "anonymsexet" heller. Kort sagt är jag en riktig tråkmåns och surfitta som inte knullar alla 700 desperata män som dagligen vet att de är Mannen för mig. Vissa gånger blir jag så trött, och det är sådana gånger svar som detta skrivs till dem. För det mesta bemöter jag inte ens deras idiotiska förfrågningar, men ibland är jag så illa tvungen... (Och förresten känns det förbannat -91 att "knulla någon mellan brösten", inte sant?)

Och detta skrev jag som svar på min fråga till honom vad han egentligen tror att jag tänder på. Givetvis fick jag av honom svaret "inte en susning". Knappast förvånande. Nå.

"Folk som är läskunniga. Folk som respekterar vad man skriver på presentationssidor på nätet. Folk som inte beter sig som testosteronstinna kukhuvuden så snart de tror att de inte kan bli "avslöjade". Människor som vågar stå för vad de vill och vilka de är och inte hävda att "mitt jobb klarar inte av att jag visar ansiktet" eller "hustrun kan se..." eller ännu mer idiotiska kommentarer modell "det går bara att ladda upp en ansiktsbild på MSN".

Ni är så fruktansvärt pinsamma och jag tycker synd om era kollegor. Det är åt sådana som dig vi skrattar åt på fikarasterna, bilder som dina vi tjejer garvar åt efter något glas vin, och vi ber samtidigt till gudarna att det aldrig, aldrig är någon sådan vi kommer att träffa. Och tyvärr är risken överhängande."


Jag kan ge mig fan på att jag snart inte är annat än ett luder. Det dimper nog snart ner i min inkorg. Skämmas ska ni, karlar, över de idioter likt denna som finns i ert släkte.

Ett enda långt såpasvep...

...har min sjukdag inneburit and it ain't over yet. Dels har jag avverkat ett antal avsnitt "Desperate Housewives"  (men för alla er som undrar så släpps inte del 17 på tredje säsongen förrän 8/4...) och dels blev det ett avsnitt "Grey's Anatomy" vilket jag inser alltmer att jag faktiskt gillar skarpt. Därför har operation nedladdning av tre säsonger börjat. Troligen är allt hemma lagom till jag anser mig frisk igen, vilket är på torsdag 15.30, närmare bestämt en halvtimme innan jobbet börjar.

Och efter att ha blippat runt på LunarStorm en stund börjar jag inse vilken skitgeneration jag tillhör: "Asså ja vill aldrig ha ett heltidsjobb, fatta va drygt att jobba åtta timmar varje dag!" Men hörrni skitungar, då ska ni fan inte använda er av socialbidrag, alfakassa eller Gud vet var mer ni får pengar från. Och defintivt inte gnälla över att pengarna aldrig räcker till! Jag jobbar inte heltid, men skulle nästan ge min ena arm för att komma över ett fast heltidsjobb. Jag får hyfsat med pengar varje månad tack vare att jag försöker tråckla ihop BÅDE studier och jobb. Att de pengarna sedan tar slut har endast med min egen slösaktighet att göra. Där har Oona faktiskt helt rätt: Vi är förbannat bra! Vi är unga, vi är "ensamma", självförsörjande med eget boende och egna bilar. Vi har råd att åka iväg någonstans litet då och då, och det tamejfan enda vi gnäller över i den vägen är antingen att vi inte har den där fasta heltidstjänsten vi vill ha, eller att vi ännu inte vet vilken utbildning vi ska välja på universitetsnivå.

Så hörni, bortskämda snorungar, skippa mammas omsorg en månad och försök leva på era alfakassor eller socialbidrag, så kanske det där med heltid inte är så oävet helt plötsligt. Och skäms på er, alla ni i min generation som inte "orkar" jobba heltid. Ni är så ruggigt pinsamma att inget bidrag i världen borde tillkomma er.

Nu har jag fått ur mig annat än bara snor idag. Perfekt. ;) Det kommer nog mer vad kvällen lider...

Det känns för jävligt...

...men idag stannade jag faktiskt hemma från jobbet. Är hostig, har feber, är snorig. Och så vidare. Helt uppriktigt tror jag att jag har blivit smittad på tidigare nämnda plats: Jobbet. Ett par, tre av gamlingarna där är också mer eller mindre kravliga, så då så.

Förutom att jag avskyr att vara febrig, avskyr att det gör ont i näsan och liknande, så avskyr jag mest att jag blir så satans hungrig av att vara mellantingsförkyld. (Mellantingsförkyld = inte litet förkyld modell gå till jobbet, och inte dödssjuk modell feberyra på soffan och oförmögen att kunna ta hand om mig själv. Men ett mellanting.) Hur som, säg vad jag INTE är sugen på att stoppa i mig? Nå, grönsaker och sådana nyttigheter då, men det räknas inte...

Jag borde ringa någon och få denne att tycka rejält synd om mig, så pass synd om mig att den människan kom hit och tog med sig godsaker åt mig att äta. Och denne någon skulle vara min mor vilken jag pratade med igår och berättade hur illa ställt det var med mig varpå jag fick besöksförbud hemma hos dem. Hm. Jag trodde mödrar var till för att älska och vårda sina dödssjuka avkommor. Icke. Det är nog bara för att jag är av det kvinnliga könet hon resonerar så kallsinnigt... Övertygad om det är jag till och med.

Nu ska jag nog... Kanske koka ett ägg?

Lista...

...stulen från Fredriks blogg.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar. (Har haft...)
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken. SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ?lol? i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har nakenbadat.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[ ] Jag har hoppat bungyjump el fritt fall

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skilt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnosticerad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[x ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ x Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv

Skit också...

Jag håller på att bli ruggigt jävla förkyld. Nu ska jag ta med mig vattenflaskan och krypa tillbaka ner i sängen. Mina luftrör verkar ha tackat för sig och jag börjar jobba 14.30. Om den saken är det inget snack alls. Helskotta.

Och i ett anfall av instängdhetskänsla...

...slet jag av mig BH:n eftersom den på något sätt orsakade en kliattack på min rygg.

Helgen är slut och den fick definitivt godkänt och jag har haft en alldeles ultimat day on the road vilken förvisso slutade i att jag kom hem tomhänt om än med en ny insikt: Alla bilar har inte dragkrok, och bara för att min gamla Ford hade det innebär det inte att min Mazda har det. Insåg dessutom ytterligare en sak vad gäller bilar, och det är att det borde ingå någon snygg oldie i köpet, en oldie som kan mickla med bilen så att den är hel, fin och precis som vi unga kvinnor vill ha dem! Både bilarna och the oldies, såklart.

Härom dagen pratade min dator när jag startade den. Kanske var det ett "tack för att jag fick vila i natt!" eftersom den hade varit påslagen mer än en vecka...

Nu ska jag dra på mig min älskade storskjorta, ta med en god bok och krypa i säng och njuta av söndagskvällen. Den kunde verkligen ha varit sämre. Imorgon är det vardag igen och på något sätt ser jag faktiskt fram förvånansvärt mycket mot det!

Så ta någon hårt i hand...

...för nu bär det av till Närkeland.

Jag älskar verkligen att vara on the road och imorgon är det ny vecka igen. Nå, snart är det helg. Igen. Veckorna går så fort, så fort, och jag fick MVG på vård och omsorgskursen. Sådant sitter fint.

För övrigt är jag svinhungrig, och så kan det vara. Livet är bra ibland.

Såja...


Det positiva med att glömma sätta på fläkten...

...när man steker fisk, är att man måste öppna fönstret för att vädra och då får in frisk vinterluft eftersom vårregnet från igår drog sig tillbaka och ersattes av vintersnö igen. Crappy men så är det.

Katrin föder listmani...

Vilken svordom använder du mest? Faan!
Äger du en iPod? Icke.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Det beror på när jag börjar jobba... På senaste tiden skrämmande ofta 05.45.
När var senast någon stötte på dig? Ingen aning, jag märker aldrig sådant...
Använder du huvtröjor? Inte speciellt ofta; det knölar!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Haha, in deed.
Är du blyg inför det motsatta könet? Icke...
Läser du för skojs skull? Definitivt!
När grät du offentligt senast? Minns inte...
Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Japp.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn. Alltid popcorn på bio.
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Troligen inte.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor, ambitioner, snällhet, värme, intelligens, lyhördhet, förtroendeingivande osv.
När sov du senast på golvet? Ingen aning.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja, nu är det mycket här...
Vilken är din favoritfrukt? Royal Gala-äpplen, körsbär, jordgubbar, melon... Och de två förstnämnda tål jag givetvis inte.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Japp.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Arg som i riktigt förbannad? Hm... En kompis, tror jag. Eller nej, riktigt förbannad som i riktigt förbannad? Då var det ngn gång innan jul...
Vad var det sista du åt? Rödspätta, kokt potatis och hollandaisesås.
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta? Oftast bättre med det manliga könet.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fan i helvete, jag orkar inte!
Sover du på sida, mage eller rygg? Sida eller rygg. Oftast sida.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Har hört att jag påminner om karaktären Jenny i "Forrest Gump" men hoppas att det är litet tvivelaktigt...
Tycker du om att krama folk? Det beror på vem.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Jag skulle nog bli smickrad. Hoppas jag.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nja, det beror på... Ibland måste man av artighetsskäl säga att man ska ringa, även om bägge parter vet att det aldrig blir så. Däremot kan det irritera mig som fan om någon som artighetslovat att han/hon ska ringa faktiskt ringer. Man bryter inte mot sådan etikett. 
Vilka böcker har fått dig att gråta? Många, många...

"Du är så vacker när du kokar te..."

Läste den frasen någonstans hos någon tjej på QX och blev litet förälskad i den. På något sätt kan jag tänka mig att det är litet så det känns, den där himlastormande förälskelsen i vilken allt hos partnern blir vackert. Och just sådana saker, att någon är vacker medan han/hon kokar té, är för alla andra helt obegripligt, de ser ju inte vad jag/du ser.

Ibland är verkligen människor obeskrivligt vackra av ingen anledning alls. Och ibland vill man aldrig släppa taget om precious moments. Det är livskvalitet, det!

Alldeles ovanligt trött...

Jag är alldeles ovanligt trött den här morgonen. I vanliga fall brukar jag piggna till efter en dusch, men inte ens det hjälpte idag. Vill tillbaka till sängen, ta av mig alla jävla kläder och dra täcket över mig för att sedan sova till framåt eftermiddagen. Himmelskt. Är inte ett dugg peppad på att serva andra människor idag, inte ett dugg lycklig över att tvätta ren någon, förse någon med piller och dessutom veta vem som vill ha kaffe i mjölken men inte socker. Idag vore jag lyckligast om det vore lördag och jag dessutom hade hunnit bodypumpa en gång till innan helgen. Vilket har blivit till ett rent och skärt önsketänkande.

Men som Fredrik sa: barnen i Afrika har ingen frukost att äta innan de går till sina jobb, så jag ska inte klaga, jag som till och med valt att inte äta frukost idag. Dessutom behöver nog jag mitt duntäcke mest av alla och nej, jag är bara litet politiskt inkorrekt, inte rasistisk. I Sverige idag måste man försvara tamejfan allt. Eftersom ingen är rasist och ingen är heller handikappad. Så är det.

Lista från cannoli.blogg.se

Det vill säga Katrin. Jippie! ;)

Oftast på tallriken: Pasta.
Bästa klubben: Klubb? Är det som en krog eller räknas swingersklubbar med där? ;)
Då vet jag att jag är kär: Jag vet fan inte... Vet man inte bara sådant? Det är en ganska omvälvande, obeskrivlig känsla...
Detta gör jag när jag är ledsen: Gråter, dricker vin och tycker synd om mig själv.
Hit går jag helst: Just nu gymmet...
Älskar att ge bort: Råd om hur andra ska leva/sköta sina liv.
Efterrätt: *funderar* Är inte mkt för det där med efterrätter...
Dagens lögn: "Kombinerar man grillchips och dillchips tar de ut varandra!" En mycket bra lögn och jag ska tro på den.
Mitt rum är: Vitt, litet, stökigt och brunt.
Vad åt du senast: Rostmackor med leverpastej.
Vem fick du mail av senast: En kär vän.
Senaste bussresa: Oj... Till körskolan i juli förra året?
Manchester eller jeans: Jeans!
Sover du naken: Ja, eller med trosor.
Vad gör du när du inte kan sova: Haha, tänker på vad jag ska döpa mina barn till... Gud, så hemskt!
När du blir gammal, bor du i stan eller på landet: Landet. Alla gånger landet. Äldreomsorgen är bättre på landet.
Hur många dagar i veckan går du på fest: Öhh... Inga alls?
Bör Stockholm vara Sveriges huvudstad: Vad spelar det för roll?
Vad tycker du om Lunarstorm: Varken eller. Likväl köper jag (läs: mamma) PRO åt mig så snart det gått ut. Det har blivit en mani. Men jag surfar inte mkt där...
Favoritfilm: Diggar fortfarande "Lost in translation"...
Vem får dig att må dåligt: Jag, min mor, människor som betyder för mycket samt energitjuvar.
Klagar du ofta över folk som skriver grammatiska stavfel: Hell yeah!
Är du ett intellektuellt geni: Ja, men världen har ännu inte insett min storhet och briljans.
Vad tycker du om Fredrik Reinfeldt: Han är väl söt...
Är du den som avslutar telefonsamtal: Gör inte alla som pratar i telefon det?
Vad gör du om tio år: Inte den blekaste...
Vad gillar du för kakor? Ingen aning... Ngt med choklad, förmodar jag...
Vad äter du helst till middag? Det beror på vad jag är sugen på...
Varför är du inte vegan? Finns ingen anledning.
Vad heter ditt husdjur? Vår endahund (ja, det ska vara hopskrivet) heter Sigge... Längtanshunden Bosse är död.
Vad har du på dig just nu? Träningskläder.
Vad har du för frisyr? Utsläppt.
Hur många timmar brukar du sova per natt? Beror på. Inatt blir det med tur sju.
Vad dricker du helst till maten? Vatten.
Vad dricker du helst på fest? Vitt eller öl.
Vad åt du till frukost? En ostmacka. 
Vem hånglade du senast med? *ler*
Vem saknar du? Många egentligen...
Är du pinsam på fyllan? Kan om jag vill...
Skriver du dagbok? Nej, men jag bloggar ju! (Citat Katrin...)
Vad gjorde du sönder senast? Ingen aning...
Har du blivit hotad på telefon? Japp.
Vad var det senaste du köpte? Tuggummi.
Vad har du dåligt samvete för? Ingen aning just nu...
Vad heter ditt favoritgosedjur? Nina.
Vem kramade du senast? En av tanterna på jobbet.
Vad är du beroende av? Uppskattning, närhet, tillit.
Är du sexuellt frustrerad? På sitt sätt...
Har du duschat idag? Ja.
Vem vet mest om dej? Min Gode Vän, tror jag nog. Och mamma på sitt sätt...

Sometimes you just have to let yourself dream...

Ja, ibland måste man få ha helt orealistiska tankegångar och fantasier. Så enkelt är det, och ärligt talat: vem skulle vilja vara utan sådant som förgyller dagen? Alla människor förtjänar att litet då och då få vara nyförälskade i livet i största allmänhet. De senaste dagarna har varit sådana för mig och det gör mig gott, känner jag.

Dessutom drömde jag en sexdröm om Eva Longoria, hennes make i "Desperate Housewives" och en asiat som blev fistad. Jag tror att det är riktigt illa ställt med mig, speciellt med tanke på att jag aldrig känt någon som helst dragning åt någon av de tre karaktärerna. Eller, jo, fick jag så vore det inte helt fel att byta utseende med Ms. Longoria en tid, men inget sexuellt...

Och ett tips är att aldrig, aldrig låta det gå en vecka mellan träningspassen. Imorgon har jag träningsvärk.

Jag blir så irriterad...

...av att vakna och vara klarvaken knappt en timme innan klockan ska ringa. Då hinner jag bli trött lagom till dess jag måste åka till jobbet. Irriterande, speciellt med tanke på att det är en lång arbetsdag idag. Dessutom kommer jag hinna bli hungrig, och det är än mer irriterande med tanke på att det annars brukar funka att frukostera på jobbet kring nio. Nu måste jag ju frukostera på hemmaplan... Ack och ve, du hårda liv. Det är tur att ingen har det så illa som jag... ;)

Mer ärligt stulna listor från Katrin...


Din stil i en mening: Varierad.
Stilförebild: Öhhrm... Ska man ha sådana också?
Vilken är din favoritdesigner: *noll koll och en fundering om den här listan var ngt för mig trots allt...*
Din morgonprocedur: Går upp, går på toaletten, slår på datorn, tar en kopp kaffe...
Vad inspireras du av: Jag svarar nog som Katrin; miljöer, människor och konversationer. Eller ngt i media.
Hösten 2006 - vad gav den dig: Ett nytt liv utan extra hormoner i kroppen.
Vad tror du på inför våren: Inte mkt... Mer självdisciplin, kanske?
Det bästa basplagget: Jeans.
Färger just nu: Grönt, rött, svart...
Skor eller väska: Skor.
En ideal outfit: Det beror på vad man ska göra...
Do's and don'ts: Do's: jobba. Don'ts: spendera för mkt pengar.
Ditt senaste köp: Fyra dukar, två löpare och ett lakan.
Tre saker på vårens önskelista: En sista minuten-resa ngnstans, insikt om vad jag vill bli/göra, tvättmaskin.



OCH SÅ NÄSTA...


Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?

[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
Totalt:
 18 poäng av 20

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x ] Ätit en blodig stek?
[x ] Köpt ett nummer av slitz,moore? 
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?

[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt:
 13 poäng av 20.

*gäspar stort*

Hur trött som helst efter en alldeles för lång arbetsdag... Tog en tupplur på eftermiddagen men känner nu att det snart är sängdags igen. Iofs kan middag och ett glas rött ha bidragit till tröttheten, men ändå... I övrigt är jag nöjd som fan. Och ledig imorgon.

It's nothing but a feeling...

...men ibland blir nog saker och ting inte som man tänkt sig. Förklaring, please? Jag avskyr verkligen att gå en hel dag med en molande känsla av ångest i kropppen. Dessutom är jag hur trött som helst och hade gärna sovit minst en timme till. Icke sa Nicke.

What about me and these oldies??

Vilket inte har något alls med inlägget nedan att göra.

Bara en reflektion, en stilla undran: om jag går ut, skit samma i vilket sammanhang, dras dessa oldies till mig. Ytterst sällan jämnåriga. Hur kan det komma sig? Är jag någon slags oldie-magnet eller vad sker? Eller är det litet "Kolla, jag har en ring på fingret och du är gulligt ung; ska vi knulla?"-koncept som gäller? Jag vet inte om jag ska bli smickrad eller förfärad...

Har haft en helt okej kväll, middag med tjejerna i Borlänge... Litet för mkt bröllopssnack för min del, med tanke på att jag inte har ngt att göra med bröllopet ifråga och inte ens vet om jag är bjuden eller ej. Sådana gånger tycker jag att det är litet respektlöst att tillbringa 80% av middagen med konversation rörande val av klänningar, färg, blommor etc. Och ännu mer respektlöst känns det att säga att man uppfattar det respektlöst... Moment 22, kanske, men jag anser att om ngt sådant ska avhandlas kan man avhandla ämnet endast med de berörda parterna. Amen.

I övrigt god mat, men kass service. Och för alla som undrar så har jag varit på thairestaurangen vid Jussi Björlings torg i Borlänge. Med andra ord är det inte stället man ska besöka om man vill ha bra service och uppmärksam personal. Så kan det vara. Men, man kan ha hyfsat trevligt ändå.

Nu sängdags. Ska snart upp och jobba. Idag har varit märkligt effektiv.

I'm turning into an oldie...

När jag vaknade var jag mycket, mycket belåten med att ha sovit en hel natt utan att vakna en endaste gång, inte ens för att kissa eller liknande. Dessutom var jag utsövd som fan och kände hur energin spratt i kroppen. Så tittade jag på klockan, eftersom det var mörkt i rummet och tänkte för mig själv att "Äh, även om klockan bara är sex så kan jag gå upp, med tanke på hur pigg jag är! Koka kaffe, käka frukost, plugga litet och kanske ta en sväng till gymmet sen!" Grejen var bara den att klockan var 23.58 och jag hade sovit i knappt två timmar. 03.15 vaknade jag igen med samma känsla. Jag tror att jag börjar bli gammal, eftersom man sover sämre och mindre när man blir äldre.

Och så hittade jag en skojig lista igen, hos Katrin, och måste därmed lägga in den här. Perfekt start på morgonen och inte en själ som bryr sig om onödiga fakta. Men jag tycker att det är så kul, så kul!

10. Kändis som jag skulle vilja äta fisksoppa med:
Johan Glans. Tror jag.
9. Kasta jag senast i papperkorgen :
Kaffesump.
8. Tänker jag på när jag hör makaroner:
Korv.
7. Denna person kysste jag senast :
*skrattar, bara skrattar*
6. Så mår jag dagen efter en lyckad fest :
Hmm... Jag vet faktiskt inte. Det var länge sedan jag var på en riktigt lyckad fest!
5. Sveriges stolthet är enligt mig :
Mitt älskade Dalarna sommartid.
4. Det skulle jag aldrig klä på mitt barn :
Kläder som han/hon inte får leka i eftersom "de kan gå sönder/bli smutsiga/är för dyra". Inte till vardags iaf. Elller nej, fanimej aldrig. Barn blir smustiga och kläderna går sönder, även om det är bröllop.
3. I baren beställer jag helst :
Öl, vitt vin eller ngn sliskig typ Aqua Tini eller Bacardi Breezer, men bara en, bara en!
2. Det hade varit kul om X hade styrt sverige :
Usch, så tråkig jag är, men det hade varit mycket roligare om alla vi som gnäller och "vet" hur saker och ting ska vara hade fått bestämma och styra.
1. Hade jag viljat ha i min hand nu:
Makt att bestämma över årstiderna. I sådana fall hade det varit vår nu. Eller högsommar.


Och ibland kan man vakna med sängsällskap...

...i form av Gud vet vad, irritation kanske? Eller resignation? Och jag är för kvinnlig för att skylla all världens skit på hormoner. Det enda jag rent spontant känner är att jag är less som fan och att jag borde försöka sträva efter något bättre. Å andra sidan står någon slags bitterhet och cynism mig upp i halsen och jag vet inte om jag egentligen vill utsätta folk för sånt.

Magnus Uggla är f.ö. en usel stand in för Fylking...

Och jag ska panikdricka mitt kaffe, slänga mig i duschen och åka till Falun helt utan mors sällskap, med tanke på att jag ska jobba i eftermiddag.

God bless.

RSS 2.0