Imorgon (inatt) Lettland...

Jo, så är det. Imorgon - i natt - bär det av igen. Magnus får köra oss till Arlanda och 7.45 imorgon lyfter planet med destination Riga. Så insåg jag vem det är som får semester. Definitivt inte moi som får ta allt Mymmelmeck i fem dygn utan Magnus vilken får FEM NÄTTER PÅ SIG ATT SOVA. Var ser någon den rättvisan? Fem nätter att sova vore... En gudagåva. En dröm inte sann. Helt makalöst fantastiskt. Och så vidare. Nå, jag har åtminstone två Fredriknätter att se fram mot. DÅ ska jag sova. (Eller dricka vin på balkongen) Jag önskar bara att jag kunde få de där Fredriknätterna...typ nästa helg? Eller åtminstone EN av dem. För sovandets skull. 

Har inför nattens avfärd varit effektiv - nästan packat klart åt mig och Mymmel och tvättat/hängt två maskiner på balkongen. Hängt alltså, på balkongen, tvättade gjorde jag i maskinen i badrummet. Eller alltså, maskinen tvättade tvätten och jag hängde den på torkställningen som står på balkongen. Tvätten alltså, jag hängde inte maskinen. Äsch, ja, ni förstår...

Och vad gäller projekt: Hyra hus har vi nog fått en annan idé. Oh jisses.

I Riga ska jag tentaläsa. Två böcker. 1/6 tentar jag och även om man får ha litteraturen med sig vet jag hur bökig tenta det är. När den är avklarad får jag ta tag i resten. Det är ju bara restuppgifter hur som som knappast har prio ett i betygssättning. Ett PM ska jag skriva, en artikel, in med CD:n med radionislagen och så är det de där tre TV-inslagen som jag hade tänkt låta systers pojkvän hjälpa mig med. Jag har ett inslag här men behöver en enkät och ett personporträtt.

Nu: Mymmeluppvaknande efter knappt 30 minuter lunchnap.

Later y'all!

Kommentarer
Postat av: Sinikka

Annan idé är de lika med köpa? Eller vad? Man får inte skriva så där kryptiskt i en blogg vetu:P



Hoppas du får de bra i Lettland!

2009-05-22 @ 13:38:25
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com
Postat av: Dirren

Vi kan byta.. jag har ju Fredriknätter 365 dagar om året... börjar tröttna lite... ;)

2009-05-22 @ 14:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0