När vårsolen lyser rullar den rosa sulkyn lättare...

(Nytt Lisa-ordspråk)

Och skämt åsido. Vi har det rätt bra nu efter den senaste dippen. Eira fick åka på akupunktur igen i måndags och även om den natten blev gnällig var gårdagen himmelsk. Rutiner kan jag inte skapa, men de kommer visst av sig själva - förmiddagslur - vakentid - eftermiddagslur - vakentid - kanske sova igen beroende på klockan och sedan vakentid och säng. En sömnomgång för mycket och för sen läggning men om det är skrikfritt så får det vara så just nu, i synnerhet om Magnus jobbar över.

Sprutorna på BVC gick bra de också - två stick och första Hepatit B av tre är avklarad. På kvällen gnäll och skrik och feber men... Nåja. Vi överlevde som synes.

Inte nu i helgen, och inte nästa, men helgen efter DET åker vill till Piteå. Jag ser ruggigt mycket fram mot den trippen. Dessutom bokade vi biljetter till Riga igår - åker över Valborg. Eira charmade alla hos polisen när vi var där för att fixa pass åt henne och Magnus. Vem kan annat än le åt en inte ens fyra månader gammal knodd som ska fotas?

Dessutom har vi börjat med smakportioner åt lilltösen - banan var jätteläskigt men potatis verkade okej. Ska göra ett nytt försök när tillfälle ges. Kylen är då laddad med bananer och potatis lider vi inte direkt brist av.

NU vaknade Eira och det här blev en renodlad babyblogg idag. Shit happens. Vi ska baka bullar med Syster Yster och promenera med doggen i rosa Riga-sulkyn vi fick av mamma!

Kommentarer
Postat av: Minna

Vad ska ni göra när ni kommer till Piteå? Finns det chans att få träffa er mån tro?

Kram

2009-03-18 @ 12:33:17
URL: http://minnaannim.blogg.se/
Postat av: Sandra

åh vad underbart! och vad kul med smakportioner! jag längtar dit :-)

och ett underbart inlägg att läsa! och visst blir det rutiner för bebisar är juh som små egna klockor!?

2009-03-18 @ 13:43:48
URL: http://sandragustav.blogg.se/
Postat av: Sinikka

Åh vill också åka bort.. Få använding för våran rosa paraplysulky;)



Kan tilägga att jag aldrig skulle våga mig hem till dig, mycke lättare att bjuda hem folk;)Lägga bollen i nån annans hand haha

2009-03-18 @ 20:16:14
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0