Drömbaby...

Igår: Ikea, och det var en rätt nervös moder som packade in en relativt oäten Eira i bilen på morgonkvisten. Utsikten för att hon skulle vråla genom precis hela affären var överhängande. Vi kom till Ikea och hon vaknade mycket lägligt när vi stannade på parkeringen. Hungrig som hon var fick hon bröst, och vi rullade in henne i varuhuset i vagnen. SÅ kul var det inte med vagn, så när hon började gnälla plockade jag upp henne och satt henne FRAMÅTVÄND i bärselen. En HÖJDARE för liten nyfiken skit som höll sig lugn i en hel timme. Därefter fick hon mat igen och SOMNADE i vagnen så vi andra fick luncha i lugn och ro. Hann även med en sväng till på Ikea med Eira i både vagn och sele innan vi åkte hem.

Shoppingresultat: En soffa, ett soffbord, barnstol till bordet, gardintyg och så vidare och så vidare. Nästa gång ska jag ha en TV:bänk, ett sofföverdrag och kanske, kanske två nya bokhyllor. Amen to that.

Nu ska vi "klippa gräs" medan Eira sover.

Kommentarer
Postat av: Sinikka

Du vet väl att om man bloggar om inredning blir det en inredningblogg och då krävs de "före/efter bilder";) //Nyfiken i en strut tittar ut



Skönt att erat Ikea besök gick bra! vårat senaste.. aaa ryser vid tanken, nästa vänta blir barnfri!

2009-03-01 @ 13:21:36
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0