Något, o något är fel...

DFN har varit badflicka, fått för stor body (med texten "I love milk") på sig och gallskrikit i inte ens en kvart. Nu sover hon i sängen. Förvisso inte SIN säng, men vad kan man begära av en sjuveckorstosnos?

Kommentarer
Postat av: spiderchick

jamen visst bränn bh:n =)

2009-01-16 @ 21:16:36
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Sandra

tack så mycket! :). ja Mille är fint :). men hur går det för er på namnfronten? och när jag läser hur hon skriker blir jag rädd. jag får så jävla ont i magen så fort han skriker i 2 sek. blir man van? för annars vågar jag inte behålla honom. haha. kram

Postat av: Sandra

och jag ska säga att jag uppskattade BB :). fan bara att gå och äta när det är mat, gå ut och ha allt serverat med skötbord osv. och man kan strosa omkring i de där fula stora skjortorna. men gud så praktiska och man kan byta när som och någon annan tvättar! ja jag behöver inte säga mer MEN jag kan nog tro sig att ett återbesök sådär 2 mån efter också skulle vara toppen :-)

Postat av: Sandra

var ärlig för fan! haha :).

tack för tipset! ska tänka på det. men det blir lätt så man vill finnas där hela tiden. jag känner mig nästan skyldig om jag inte håller eller tittar på honom hela tiden. men vi har nu börjat försöka lägga honom lite ensam. så han får ligga där och sova lite, så att vi kan ha armarna fria men det är inte länge vi klarar. men han kanske klarar att ligga lite ensam juh äldre han blir OCH om man vågar ge honom chansen till att ligga där ensam också.

men nu blir det verkligen att försöka lägga honom till att sova lite ensam. om han bara sover så ska han juh klara sig liksom! jag känner även att det skulle vara skönt att kanske kunna få krama på mannen lite...

om man säger så, när ni har en liten tös. får ni krama något på varandra?

2009-01-18 @ 21:58:21
URL: http://sandragustav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0