Ännu en avklarad...

Flisan kinkade över både ersättningen och vagnsläggningen så 01.30 gav jag upp och lade henne intill mig i sängen för en god portion höger bröst. Bad mama, bad mama, jag vet, men sedan sov vi till 04.30 då det var dags för mat igen. Klev därefter upp för typ två timmar sedan - lyxmamma! - och efter matning, nackträning och blöjbyte snusar hon sött i vagnen, peppar peppar. Just nu, i skrivande stund, känns allt hur familjevänligt och sött som helst.

Förresten så har vi ny bil att hämta i eftermiddag. Tjoho! Ny bil, förvisso inte vacker men ack så (tadam!) praktisk, billig och bränslesnål, och sedan som avslutning middag hos H&M till senkvällen. The Fleece better behave then!

Det är fantastiskt så fort tiden har gått, förresten. Idag är Flarnet exakt åtta veckor gammal. Helt sinnessjukt. I synnerhet när jag kikar i spegeln. För åtta veckor sedan påminde jag om en smärre koloss och igår hade jag en klänning i storlek small på mig. Litet kula på magen fortfarande och är väl allmänt otränad, men jag är nog rätt fit ändå trots att ha varit gravid i nästan ett år.

Nu är det helg och jag får ro över min lilla familj i två dygn. Gissa vad Flarn-Farsan vill ro över i två dygn? Inte Mat-Mamman den här gången, utan snarare nybilen - namn kommer senare - så vi åker med eftersom både jag och tösen älskar att åka bil! Tjohoo!

Kommentarer
Postat av: Dirren

Göttans att du är igång med skrivandet igen :)

2009-01-23 @ 15:10:57
URL: http://tessanodirren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0