Ööhh...ja just ja...

Torsdag och veckan snart slut igen. Fasen, så snabbt det går ändå, trots att jag inte har något annat än Eira som sysselsättning. Åkte till mors jobb igår kväll och vägde/mätte henne och 5600 väger Flarnet och hade mätt 60cm över marken om hon kunnat stå upp. Stor tjej på elva veckor i morgon och med andra ord snart tre månader.

Hittade även en klänning inför bröllopet i tisdags och blev nöjd med den. Less is more, åtminstone när vi snackar prismässigt. Föräldrapenning är inte något att hurra över, kan jag säga, och vi vill åtminstone försöka komma iväg på semester till sommaren även om hela juli kommer att bli svindyr på grund av diverse olika aktiviteter.

Och helt motsägelsefullt till inlägget ovan så är jag sugen på att köpa en soffa. Den där Ektorpsoffan från Ikea i Idemo beige. Hade gärna skaffat fåtöljer till, men då vi bor trångt är det ingen idé riktigt än. Förr eller senare lär vi ju skaffa ett hus så då kan vi snacka. Förresten känns inte inte som ngn riktig idé att shoppa loss hejvilt vad gäller inredning nu av just den anledningen: när vi väl ska flytta. En tvåa lär vi inte bo i för alltid och varför då slänga pengar på inredning som kanske inte ens passar var vi ska sedan?

Kommentarer
Postat av: Sinikka

Fast köper ni EN ektorp nu kan ni alltid köpa fler "delar" när ni få mer yta.Den är den perfekta "flytta ofta möbeln" eftersom den går att "förnya" om inte längre passar. Behöver jag ens nämna vad som står vi vårt vardagsrum? asg

2009-02-12 @ 12:37:07
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com
Postat av: Madde

Jag har dom där sofforna, en tvåa å trea, perfekt med avtagbar klädsel som kan tvättas!

2009-02-12 @ 14:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0