Mission: Saturday.

Vi har överlevt de senaste dagarna också, även om Eira bitvis varit litet av en mardröm. Mammig utan bara helskotta och nätterna har varit bröst bröst bröst igen. Igår lyckades jag dock söva henne kring 22 och hon sov FYRA TIMMAR innan hon vaknade igen. Heja, baby, heja!

Idag hade jag planerat en promenad hem till min mor för plånboks- och potatishämtning men skrinlade de planerna då det blåser på tok för mkt för att JAG ska njuta av promenaden. Eira hade nog inte brytt sig, men mamman är klemig, så då så! Istället blir det en biltur till Farmen innan vi beger oss till Leksand för att hämta smörgåstårta. Siljans konditori har de i särklass bästa räkmackorna och uppenbarligen också de bästa smörgåstårtorna. Vad vet jag om dem, jag har bara köpt till andra och aldrig fått smaka själv, och även denna gång får jag inte smaka något. Ska åka efter schlagern ikväll till förlossningen och lämna smörgåstårta till barnmorska Anna-Lena och den uska som var med hela natten innan Eira föddes.

Och apropå schlagern - vi for upp till Leksand igår för att kolla litet på huruvida stan var schlagerdekorerad eller ej, och bron in till stan hade de faktiskt fått jättefin. Inte en skymt av Alexander Bard, dock. Det hade varit en syn, att se den karln promenera på gatorna där!

I övrigt niente nytt alls... Nästa helg blir soffköp och räkningsbetalning. Typ.

Kommentarer
Postat av: Tessan och Dirren

Ja och tänk om han hade haft ridhjälmen på sig också...vilken syn...

2009-02-21 @ 21:58:34
URL: http://tessanodirren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0