Torsdag.

Jag har drömt asmysko drömmar i natt. Så enkelt var det med det. Dessutom funderade Magnus på om Eira ska vakna tre, fyra gånger varje natt när hon börjat äta riktig mat också eftersom han minsann inte tänkte ställa sig och steka korv eller kotletter mitt i natten. Sweet. Haha!

Babysimmet igår gick över förväntan: Det var en riktigt söt badflicka som säkert kunde ha varit i vattnet dubbla tiden. SÅ kul att flyta, titta på lamporna och snurra runt tyckte hon att det var. Men fan vet om hon SOV så mycket bättre av simmet... Jag märkte då ingen skillnad och först kring 21 - lagom till Grey's - fick Magnus henne att sova.

Och apropå Grey's... Är serien på väg utför eller utför? Jisses Amalia. Det blir bara sämre och sämre för varje gång. Än mer irriterad blir jag (japp, gnäll idag också!) när jag ser trailers till "Parlamentet", Fredrik och Filips nya vad det nu är eller reklam med Felix Herngren. Vill ingen inse att deras "humor" inte är humor och att de koncept med vilka de slog genom inte håller idag, såvida du inte är femton och pubertal? "Parlamentet" var bra innan det urartade till könsprogram där det bara skriks, svärs och hoppas fram och tillbaka. Vad hände med den raffinerade politiska satiren? Den där man måste ha ett hum om vad som händer i samhället för att förstå? Har vi blivit så infernaliskt korkade, vi svenskar, att det enda vi begriper är kuk, fitta och knulla?

Nu ska jag söva Mymlan som varit vaken några timmar men prompt vägrar att ge sig in i drömmarnas land trots mat och uppenbar trötthet. SÅ envis liten skit. Sedan: Willyshandla i Borlänge. Vi struntade i det igår med tanke på hur sent det trots allt blev med babysimmet.

Kommentarer
Postat av: Cabrini

Hej!

Jag har inte besökt din blogg på flera år, då jag plötsligt fick ett infall. Och vad ser jag? Du har blivit mamma! Varma gratulationer från ett grönskande Karlslund. :-)

2009-04-25 @ 19:09:13
Postat av: spaceylisie

Cabrini, så lustigt! Av någon anledning tänkte jag på dig häromdagen!

2009-04-25 @ 21:49:35
URL: http://spaceylisie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0