Tillbaka i Dalaland...

Efter tio välbehövliga dagar i Piteå styrde vi kosan hemåt, nästan två timmar senare än tänkt då både Mymlan och mamman sov så gott att väckning inte fanns på tapeten. Två matstopp för Eira blev det; ett innan Umeå och ett i...Hudiksvall där vi tänkte försöka äta på McDonalds men lade ner projektet då vi såg att vi lika gärna kunde åka över Bollnäs hem och käka på Max där. Vilket vi försökte med. Bollnäs kom vi till och Max kom vi till och dit hade alla andra också hittat. Att få mat på Max hade nog tagit en dryg halvtimme minst, och så länge ville vi inte vänta, i synnerhet inte då GPS:en visade på typ 15 mil kvar hem... Istället blev det efter en del tråcklande med innehållsförteckningar till slut en kokt korv med pommes frites på en korvkiosk längre bort och jag brände mig så extremt illa i munnen att jag då vi kom hem inte kunde äta riktigt... Jag ska nog göra ett nytt försök snart.

Matkonfrontationen med Mymlan i Piteå gick suveränt. Välling har hon fått istället för Nutramigen, mer smakisar än tidigare och till och med ätit en HEL POTATIS MED MJÖLKFRITT SMÖR! Go Mymmel! Och eftersom maten funkade bättre har hon SOVIT bättre och natten till igår sov hon mellan 22.30 och 04, fick en slurk mammamat och SOMNADE SEDAN OM och sov till 08 då jag till sist väckte henne för att åka hemåt. Jag ska försöka hålla fast vid det där, även om Magnus börjar jobba i morgon och jag blir ensam med henne igen. Piteå var bra för Eira, helt klart, och vi kunde lika gärna ha stannat kvar och haft en drömbaby.

Två ensamnätter blev det med Magnus också, vilket var välbehövligt. En natt tog faster och farbror Eira och den andra natten var det farmors tur. Vi behövde nog litet ensamtid...

Nu... Är det dags för mig att börja dagen. Magnus försöker söva Eira till en tupplur och jag borde ta min sargade gom med mig till frukost eller motsvarande. Idag är mammadag och tvättdag. Gäsp, så trött jag är.

Kommentarer
Postat av: Sandra

ah. nu ska jag vara trevlig och svara :). eller bara skriva lite. låter iaf mysigt med bebis som äter lite mat :). skönt att det har gått bra eller gick bra? :)



den där tråden på fl, kollat den? jag vet inte om det var några bra tips. många som var förfärade, många som tyckte samma sak och några som försökte tipsa. som vanligt på fl alltså :D



mysigt med ensamnätter också :)



kram

2009-04-14 @ 10:41:14
URL: http://sandragustav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0