Gråväder men litet mer sunshine inne iaf...

(Ibland undrar jag om jag har en släng av typ depression eller liknande? Eller så är det bara mitt franska temperament som skiner genom...)

Kortfattade missions of the day:

- GÅ till mor och lämna Eira. Låna bil och åka till frisören. Lämna bil hos mor, hämta Eira och GÅ hem. Motion rocks.

- Laga ett mellanting av lunch och middag innan babysimmet.

- Babysimma.

- Willyshandla om Magnus är game on. Vi har slut på precis allt hemma och faktum är att vi snart skulle behöva en ny kossa till frysen också. Två paket köttfärs kvar.

- Peta Eira i säng efter middag och därefter Grey's.

- SOVA jag också.

Jag begriper inte att jag är så trött. Det börjar bli liksom ett taskigt mantra: "Jag är trött". Men faktum är att jag är helt slut i kroppen. Rent fysiskt, alltså. Ibland är det TUNGT att bre smör på mackan och då är det illa. Ändå försöker jag komma mig ut på promenader eftersom jag vet att frisk luft genererar energi i längden, men det verkar inte hjälpa. Kanske måste jag komma igång på riktigt med träning för att orka mer? Borde gå och dra igång BodyPump igen men det har inte blivit av och med Magnus skifttider blir det hur som bara varannan vecka jag kan träna... Även om det naturligtvis är bättre än inte alls. Och så får JAG känna mig litet fit och i form igen. Det kan jag behöva.

Nu blev det kortis i hjärnan... Trött, ja, jag sade ju det... Jesus. Ska krascha en stund på soffan. Mymlan vaknar om jag lägger mig i sängen.


Kommentarer
Postat av: Sinikka

Har ni köttfärs kvar? Våran tog slut innna jul.. Du får tjata på Valle, Kim har tydligen påbörjat projektet men han var mindre samarbetesvillig;-) Du kanske lyckas bättre?



Åh bodypump, ända träningsformen jag har gillat förutom prommenader..

2009-04-22 @ 10:13:49
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0