En kväll i april...

Första riktiga dalauppdateringen...

Och givetvis får jag hjärnsläpp...

Mymlan sover sedan två timmar tillbaka - svårsövd idag och vaknade upp nyss för en senslurk välling och däckade igen omedelbums efter en halvdeciliter välling. Bye bye modersmjölksersättning och hej hej välling och mat. För oss är det som en välsignelse och fortsätter det så här är det kul att vara mamma och jag kan snart ta tag i saker jag borde ha gjort för länge sedan. Fias bröllop, till exempel. Och Eiras dop vilket jag vill ha i Älvdal.

Insåg idag att det nog inte kan bli så mycket jobb till hösten och att utsikterna för att få det att gå ihop med piteplugg till hösten är problematiska i och med Magnus jobb och det faktum att han hoppat upp ett pinnhål. Således tänker jag avsluta det jag avsluta kan under våren och sökte därför annat till hösten på hemmaplan. Resten av kurserna - de jag har läst - får jag helt enkelt lägga till de valbara och inse att jag faktiskt MÅSTE plugga klart nu. Något annat vore vansinne och som Hanna sade: Bättre en examina inom vad som helst än ingen alls när du väl ska söka jobb. Med andra ord håller jag tummarna för att få en av de trettio platserna på det program jag sökt. Plugga med barn borde funka och vi har trots allt ställt Mymlan i dagiskö inför hösten hur som. Allt går och amen till det.

I övrigt känns det liksom livet så sakteliga börjar återvända och först idag har jag uppskattat min dotter sådär riktigt på riktigt. Hon är mer nöjd nu än någonsin och jag är om möjligt mer kär än tidigare i hennes pappa = win win. I morgon är det babysimspremiär för vår del (alltså min och Eiras - inte min och Magnus) och jag är så illa tvungen att svälja kroppsnojorna och dra på mig min gamla fula turkosa bikini och hoppa i plurret med Flarnet. Jag hoppas verkligen att hon kommer att uppskatta det hela: här hemma är hon verkligen entusiastisk över att vara badflicka! Nya framsteg gör hon också - halvkryper och kan nästan sitta själv. Hon är så ruggigt med i allt att jag baxnar. Men så är jag en del partisk också.

Snart far vi till Riga och efter det är det ganska exakt en månad till innan vi far igen. Därefter sommaren och mitt schema börjar den 19/6 vilket innebär STORHELGSOB! Två perioder 75% fick jag och jag låter mig nöjas med det. Nu ska vi tråckla med Magnus pappadagar i den mån han måste ta ut dem.

För första gången på länge känns det liksom det ljusnar även inuti och inte bara utomhus...

Kommentarer
Postat av: Farbaute

Kroppsnoja? Varför i hela fridens namn har du det? Jag förstår mig inte på er tjejer! Här är en supertunn tjej som är HUR fit som helst och ska ner i en pool med andra kvinnor modell BiG MAMAS och hon bryr sig om hur HON ska se ut??? Vad tror hon de andra valarna tycker om att plaska runt med en tunn 26:åring vars lekamen utan problem gör att de flesta män får vrålstånd a'la grosse directa!?



Tjejer... aldrig nånsin nöjd med något - allra minst er själva! Skäms på er!! :)

2009-04-15 @ 00:09:02
URL: http://vanheim.blogspot.com
Postat av: Sinikka

Håller med Hanna, all examen är bättre än ingen examen.. Nyfiken på vad du ska läsa;-)



2009-04-15 @ 09:18:11
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com
Postat av: Minna

Jag är oxå nyfiken på vad du sökt för utbildning.

Skönt inlägg att läsa, roligt att allt går framåt och åt rätt håll!

2009-04-15 @ 18:35:04
URL: http://minnaannim.blogg.se/
Postat av: Sinikka

Men Giddens är väl rolig, säger hon som sitter och tragglar "Sociologi" av tidigare nämnda författare.. Lätt läst iafl! Men översiktskurser har jag inte mycke för, längtar efter att få fördjupa mig lite!

2009-04-16 @ 10:35:43
URL: http://alltomsinikka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0