Två hela nätter...

...sedan nålarna i öronen (tretton stycken!) har jag SOVIT och det har varit GUDOMLIGT! Min mor ska få knöla in några fler idag om hon törs... Kanonhäftigt att kunna behandla det mesta via punkter i öronen och än mer häftigt att kroppen själv "matar ut" dem när den anser att det är klart för den omgången. Akupunktur som smärtlindring och behandling öht övertygar mig mer och mer och jag tänker verkligen försöka klara av förlossningen bara med hjälp av det, lustgas och TENS. 

(Om jag sedan vrålar efter epiduralbedövning efter tio minuter återstår att se, men rent spontant vill jag helst slippa något dyligt... Kan de i Jemen kan väl jag i Falun!)

Har tillbringat hela helgen och fram till igår med att kolla på bilar och det verkar liksom vi kommit fram till att det lutar åt bilköp. Jag är nöjd och gode herrn i huset likaså. Ibland stämmer det där med "less is more" och Nissans Qashqai+2 må ha varit en ball bil men ack så otrevlig vad gällde skogskörning. Santa Fen var för törstig, för bökig och på tok för dyr men till sist hittade vi en bil som borde kunna funka. *flinar*

De kommande dagarna ska jag göra ett jätteryck vad gäller städning, fållning av gardiner och tvätt. Kanske behagar babyn komma ut då? Magnus är förkyld så mao borde hon enligt Murphys lag komma antingen då han mår som sämst eller då jag smittats och ligger däckad i feber, nästäppa och halsont! 

Nu ska jag till Borlänge med mamma. Dessutom är jag vansinnessugen på kinakäk. Undrar om det är möjligt...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0