Omstrukturering...

Det blir inte mycket bloggande nu, jag har liksom tappat sugen för det. I huvudet är det så mycket annat som rör sig och det känns litet som jag står inför en omstrukturering jag ännu inte har lyckats klura ut varken början eller slutet på än. "Ham or chicken"? Oh well, don't know. On top of all that är det tentor nästa vecka, vilket jag bara vill få gjort så jag kan ta tag i resten av det som trycker mig. Jag vet bara inte riktigt hur eller var jag ska börja... Kanske handlar det bara om att jag måste få fokusera på umgänge nu, mer än i höstas. Träffa människor. Göra saker. Engagera mig i något som känns hyfsat meningsfullt och inte bara... Standard, trist och förutsägbart. Det är verkligen så allting är nu: Standard, trist och förutsägbart. Måhända är det bara en svacka men den håller i sig. Verkligen håller i sig. Jag är bara så less att jag kan spontanspy. Kanske kommer det en sådan förr eller senare...

Nu ska jag hur som packa in mig själv i bilen för att träffa Minna och Alex. En klar förbättring vad gäller det där med engagemang. Som sagt: Jag ska verkligen försöka lägga mer fokus på kompisar. Annars kreverar jag.


Kommentarer
Postat av: Emme

Tanken är ju att vi ska kalasa på fredag då tentorna är över. Om det blir en fira-lyckad-tenta-fest eller en dränka-tentan-som-gick-åt-skogen-med-alkohol-fest återstår att se. Självklart ska du vara med och fira/sörja!

2008-01-12 @ 19:35:09
URL: http://emno.blogg.se
Postat av: Sandra

Låter som en bra ide!

2008-01-13 @ 23:13:57
URL: http://jussi.blogg.se
Postat av: MH

Oj. Djävligt!
Om du säger att du är redo att spontanspy, emetofob och allt!

2008-01-14 @ 17:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0