Stressfaktor: Skyhög!

Idag är jag på bra humör, jag vill bara klagöra det innan jag sätter igång månadens nedpräntade ångestattack.

Frankly, jag håller på att stressa ihjäl mig. Så mycket att jag inte ens har tid att grina åt det, inte egentligen. Jag har ont i magen. Jag mår illa. Jag dricker übermycket kaffe. Snusar om möjligt än mer och röker på tok för ofta med Chrille fastän jag tycker att det är asäckligt men mest för att få en PAUS. Mina axlar och min nacke värker och jag har hjärtklappning av och till precis hela jävla dagarna.

Jag vet att det här kan tyckas som någon slags hybris men ibland känns det liksom jag måste prestera mer än alla andra bara för att inte förvåna. Bara för att inte verka så inihelvete lat och oambitiös som jag i själva verket är. Igår hade vi en föreläsning med en krönikör från PT och jag babblade hur mkt som helst bara för att gå därifrån och undra vad jag egentligen har frågat. Och om jag frågade för att jag hade något att fråga eller bara för att jag alltid gör så, bara för att jag aldrig håller käften som många andra.

Och jag måste fixa ett studiebesök eftersom det sket sig - reminder till imorgon förmiddag. Jag måste ringa någon vadhonnuhette för att få filma på hennes modevisning på tisdag förmiddag eftersom jag jobbar på eftermiddagen. Jag måste hämta kamera till dess och egentligen hade jag behövt få tag på Simon för att filma honom utomhus och så måste jag plocka hem något filmredigeringsprogram och knåpa ihop personporträttet. Jag måste göra en enkät med Amanda eftersom det är en examinationsuppgift och då måste jag redigera den också. Modevisningen ska filmas, klippas och redigeras ner till en ynka minut och varför jag ska filma modevisning fattar jag inte egentligen - jag är inte ett skvatt intresserad av det. Jag måste skriva ett romankapitel till på fredag - minst femtusen tecken och max tiotusen. De senaste dagarna har jag stirrat på vitt papper i Word och inte åstadkommit ett ord. Jag har en utställning jag måste besöka och recensera eftersom det också är exuppgift och så fick vi hemtentan igår och den ska vara klar... Närdå? Minns inte ens. Imorgon förmiddag måste jag verkligen skriva klart romangrejen eftersom jag inte har gjort det än och jag ska jobba på eftermiddagen.

Jag måste också åka till vadnuställenaheter och lämna in referenser om jag ska lyckas få jobba med vad jag vill i sommar så jag slipper (?) jobba hemma och så fick jag ett mail från Sofia som bjussade på inflyttnings/födelsedagsfest i mitten av april och förvisso är jag i Dalarna då men jag vet inte om jag hinner åka ner till Örebro och det har jag dåligt samvete över eftersom jag inte träffat henne på ASLÄNGE. I helgen måste vi städa min lägenhet och på lördagen blev jag bjuden på schlager hos Micke och samtidigt frågade Emmelie eller om det var Sanna om vi ska fira födelsedag då. Utöver det där måste jag vara trevlig mot Magnus vilket inte går så bra; det måste städas i hans lägenhet eftersom det inte finns snart varken golv- eller bordsyta kvar. Jag borde träna men jag har ingen energi och ingen lust just nu vilket equals dåligt samvete ovanpå det allaredan kassa samvetet. Och igår försökte jag ha sex men det gick inte eftersom jag började tänka på... (Plats för asgarv) Något helt annat.

Så har jag ångest över pengar. On top of fucking everything. Nu måste jag duscha. Jag har inte hunnit det än eftersom jag har stirrat på skärmen hela dagen. Sedan måste jag fixa mat eftersom jag inte har käkat något förutom två mackor idag. Och stört mycket kaffe på det. Puh!

Kommentarer
Postat av: Katrin

Oh, ta det lugnt vännen! Och ta hand om dig!

Kram.

2008-02-28 @ 08:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0