Inte fucking snöstorm igen...

Jag är så djävulusiskt trött på vintern. Trött på snön. Trött på kalla snålblåstvindar. Trött på tröttheten som blir när det bara är grått grått grått. Trött på att behöva pälsa på mig tjocktröjor och tofflor för att vara inomhus. Och samtidigt längtar jag efter den där gungstolen, kaminen och fotogenlampan som är så oslagbar på kvällarna med det lugn det ger.

Förresten fick jag tillbaka 3200 på skatten så tack så mycket.

Jag är så torftig these days, men det är liksom hjärnan inte fungerar som den ska: Växeltelefonisten arbetar deltid och därför blir det litet som "Ett plus ett, jomen...det vet jag ju vad det är! Öööh... Två!"

Och mest av allt är jag less på den fucking snöstorm som rasar utanför kåken. Det är liksom jag skulle kunna gråta för mindre... På fredag eller lördag bär det av hemåt Dalarna. Nu ska det faktiskt bli skönt. Skoldags och vanlinfo inför hösten nu, vad det nu ska ge mig... Jag kan inte riktigt avgöra det. Men, dit ska jag, om inte annat för att kanske försöka få med killarna på lunch. Det blir MITT val!

Kommentarer
Postat av: Herr Idestål

I Norrland kan iaf vädret bestämma sig, här har det vart blandat med snö och regn hela dagen, och desutom vill kära skattis ha tillbaka 1005:- av mig... ;P

2008-04-10 @ 03:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0