Så blev det gjort...

Jag tränade och det var... Heavenly. Kände dessutom att det nog kanske skulle kunna vara på sin plats att öka på axlar nu, men väntar ett par pass till för att kolla om det bara var flyt eller muskler som gjorde det. Är det något jag dessutom är så vansinnigt KASS på så är det armhävningar. Dels tekniken, jag KAN fan inte, och dels har jag inte den styrka som krävs, tror jag. Några tips på vad man kan göra, helst istället? Jag menar, jag missar ju hur mycket som helst på att inte fixa armhävningarna!

Så hem, där jag möblerade om i eftermiddags. Japp, jag gjorde det. Tog tag i grejerna och släpade dem till sina nya ställen. Det kan nog ha blivit bra, ska kolla hur jag sover i natt. Sömnen är trots allt viktigast. Nu kan jag heller inte längre ligga i sängen och kolla på film, men däremot har soffan klivit ur sin roll som avlastningsyta. Dessutom krokade jag ner lampan från köket och försökte sätta den i hallen. Den sitter nu i hallen men jag har bedrivit en mer eller mindre seriös övertalningskampanj gentemot min Gode Vän: Jag anser att han borde pallra sig hit innan jul och fixa lampor och sådana saker åt mig. Är det inte sådant Goda Vänner är till för?! Nå, jag får bearbeta Honom nästa helg. *flinar*

Utöver allt detta har jag tvättat - kombinerade ommöblering-tvätt-träning. Det är skönt. Imorgon ska jag packa upp den rena tvätten ur tvättkorgen. Har också fått tummen ur och tömt bakluckan på bilen. Det var på tiden, verkligen. Till sist tog jag en vända på Kvantum och köpte sådana där typiska förbrukningsvaror: Yoghurt, paprika, rakblad, mjölk, potatis, bröd etc.

Fy fan vilken tråkblogg. Imorgon ska jag läsa läsa läsa kurslitteratur, fixa på notiser till exuppgiften och börja skissa på en recension. Har jag tillräckligt flyt ska jag träna på lunchen också. Det vore ultimat. Nu har jag halvdan struktur och mår mycket bättre.

Kommentarer
Postat av: Lari

Hmm, det där med armhävningar är en knepig fråga, för det är något som kvinnor brukar vara svaga i överlag.. men tyvärr så finns det nog inga som helst genvägar till att bli bättre, utan man får käpa på, även om du bara gör en hävning, så är det något...
Tekniken blir ju inte bättre om du väljer bort att göra armhävningar och inte styrkan heller...
Nä, gör armhävningar stående på knä till att börja med, sen när du väl hittat tekniken och styrkan, då kan du börja se om du kan ställa dig på tårna...=)

2007-09-14 @ 10:23:08
URL: http://webkocken.blogg.se
Postat av: Anonym

Du kan även prova (om det är för tungt att stå på knä) att göra armhävningarna stånde i vinkel mot en vägg.

2007-09-14 @ 13:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0