"Jag höjde på rygg"...

...säger Han och jag själv höll på att DÖ av utmattning under ryggdelen på pumpen. Jesus Kristus, alltså. Här är det då rakt inte tal om att höja något, snarare sänka. Däremot höjas, höjas, höjas på bröst, triceps och biceps. Piece of cake idag, verkligen. Axlar börjar också bli höjbara och nya magdelen var bara dryg i slutet eftersom mina vikter inte ville glida med. I övrigt var det ett uruselt pass för min del. Verkligen. På onsdag blir det nya tag.

Imorgon har jag inget alls planerat, vilket måste innebära läsning av journalistiklitteratur, renskrivning av ett protokoll från MKV-introt och förslagsvis artikelspånande. För att inte tala om storhandlande eftersom CSN kommer med sitt generösa tillskott i kassan den tjugofemte.

Dagens diskussion i skolan urartade givetvis, men jag tycker hur som att det är intressant med genusforskning och könsroller, även om det ibland kan gå överstyr. Nå, så kan allt annat också. Särskilt fascinerad är jag över det där med genus och sexualitet, om någon nu blev förvånad över det... Intressant, intressant, och historiskt sett är allt som rör genusforskning hur intressant och viktigt som helst. (Ja, nu har jag sagt det flera gånger i samma mening, men jag orkar inte ändra...)

Yoghurt nu, tror jag, och jag ska slänga mig i soffan, äntligen. Är fortfarande litet kärlekskrank och saknig, men det ger sig, oh trust me. Det ger sig alltid och så börjar vi kika i kalendern efter nästa gång. Även om det nu är en ganska redig bit mellan... *rycker på axlarna* Nå, man kan inte få allt här i världen, det vet jag om. Ah, yoghurt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0