Det spöregnar ute...

...och jag överväger verkligen den där promenaden till Alex. Att göra den nu. Omedelbums. Liksom bara klä på mig, slänga in regnvädersmusik i i Mp3-spelaren och ta en blöt promenad till Bäckgatan. Då jag kommer fram är jag garanterat dyngsur och att sätta sig i en soon to be-varm bil, köpa en rykande het cappuccino och helst av allt åka till "en sten vid en sjö i en skog" och lukta på hösten, det vore helt enkelt underbart..

Jaa, jag vet. Nu är jag tillbaka till det där romantiserande junket igen. Jag borde lära mig att det inte finns något som helst romantiskt med att gå femton minuter i hällregn, sätta sig i en kall bil, åka längs E4:an och köpa en kaffe på McDonalds av alla ställen. Och faktum är att jag hittills inte hittat några direkta smultronställen vad gäller naturen här. Eller så har jag varit för långt bort i tankarna för att se dem. Så kan det också vara.

Igår var... Inte en onödig kväll, så ska jag inte säga, eftersom det inte är sant. Men det var onödigt att feströka. Jag känner det nu. Hur jäkla dumt som helst. Cigaratter är typ det värsta som finns, i alla fall dagen efter eller i längden.

Ikväll blir det fotboll och jag tänker hålla mig till cola, tror jag. Jag vill verkligen träna imorgon och dricker jag är det ingen idé alls.

För övrigt har jag världens bästa bloggtopic, eftersom jag är skitförbannad på vissa störande element i min familjs närhet. Men av hänsyn skriver jag inte om det. Och med det inte sagt att jag inte skulle kunna kräkas frivilligt för att få bort dessa idiotelement. Amen.

Kommentarer
Postat av: Farbaute

Det finns allt några små smultronställen här, gäller bara att veta vart man ska leta. =)

2007-09-08 @ 12:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0