Carolina Gynnings "hemliga sexvideo"...

Men alltså... Jag läste för ett tag sedan en krönika i Aftonbladet eller Expressen om skillnaden mellan Linda Rosing och Carolina Gynning. Rich vs. poor girl, liksom, och det hela handlade enligt min tolkning om att Carro Gynning rätar på ryggen och säger fuck the world medan Linda Rosing söker sympatier och måste gråta ut i pressen.

Jag älskar självbiografier och köpte således Gynnings "Ego Girl", vilken jag faktiskt tycker att de flesta tjejer borde läsa. Självdistans men ändå rakt på. No regrets men ändå perspektiv; "Nu i efterhand osv." Linda Rosings självbiografi har jag inte ens kollat in baksidan på. Det är säkert lika synd om henne i den som det är när Fadde lämnar henne, när hennes tuttar spricker och kidsen skäms över att ha henne som mamma.

Carolina Gynnings framtida ungar kommer inte att behöva skämmas över henne. Carolina Gynning verkar vara en festlig tjej men långt mer brains än vad de flesta kan föreställa sig. Korkad är hon då rakt inte, det kan jag aldrig tro. Så denna hennes "hemliga sexvideo", vilken inte är mer av en sexvideo än en helt vanlig musikvideo på MTV, pja, i mitt tycke kan hon faktiskt räta på ryggen över den också. Gynning har en sjuhelvetes kropp och hade jag hennes looks skulle jag inte tveka att visa upp varken rumpa eller hjärna.

(Och för er som vill kolla på Gynnings nakenchock finns den att hämta här. No biggie, liksom. Man behöver inte stänga av ljudet på datorn.)


Kommentarer
Postat av: Sanna

Hur hittade du den bakgrunden? Finns det fler snygga? För den jag har för tillfället finns bland de "vanliga".. Ah, jag hittar det inte! Hur går det med plugget? Jag kokar vatten till kaffet nu, sen ska jag gå på det igen. Råkade somna i soffan... Ses imon! Kram S

2007-09-16 @ 18:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0