Åh hunger...

Ja, snart middagsdags, har bara käkat sallad idag. Jag tror att jag har någon fläskkotlett liggande och jag överväger kladdkaka. Suget efter det har inte försvunnit, tvärtom.

Så hade jag en sådan där nödvändig konversation med min Gode Vän idag, jag har nog väntat alltför länge med den och istället varit sur, otrevlig, grinig och off. Conversation is the shit och jag ser verkligen fram mot Stockholm i helgen. Om vi nu lyckas hitta en restaurang som inte är helt fullpackad, that is. (Ja, jag sade ju att jag var hungrig...) Hittills har vi undantagslöst varje gång lyckats pricka in restauranger där ljudnivån mest påminner om ett krogbesök en löningslördag efter midnatt. Det vore supernice att kunna äta i lugn och ro, ta ett glas vin och bli sådär flickfnittrigt lössläppt som bara jag kan bli efter ett glas vin.

Jag tror att jag borde försöka bli en trevligare människa. En mindre cynisk människa. Och kanske inte tänka så mycket på tidigare happenings utan kanske fokusera på det som är nytt och det som skulle kunna vara nytt och bra. Ta litet ansvar för mig själv, helt enkelt.

Gosh, hungrig som fan. Verkligen. Firra käka och... Kladdkaka. Eller... Faan. Jag som har varit så duktig på sötsakefronten. Behöver jag det verkligen? *stönar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0