Vintern är här...

Alltså, det förutsätter jag. Om det inte är vinter har Pitebo glömt att sätta på värmen i min lägenhet. Hur kan det vara så förbenat kallt, och hur kan det komma sig att jag alltid, alltid vill ha sovmorgon de två dagar i veckan som jag faktiskt måste kliva upp 07.30? Det är inte så att jag lever ett tungt liv rent morgonmässigt med mina två tidigdagar i veckan...

I morgon har vi föreläsning med Björn Häger, vilket jag ser grymt mycket fram mot efter att ha läst "Intervjuteknik". Så grym, verkligen. Innan dess ska vi dra kultursociologi vilket jag inte är fullt lika entusiastisk över efter att inte ens ha öppnat boken mer än för att... Nåväl. Vi har en vecka på oss innan redovisning. Jag måste dessutom skriva en artikel om bröstcancer. Hur kan det komma sig att allt rinner av mig som vatten?!

Igår bevistade jag min tredje hockeymatch ever, Skellefteå-Brynäs, i vilket Brynäs åkte på pisk. Jag har för övrigt aldrig varit så usel på att köra bil, men jag måste fråga mig varför i hela fridens namn det inte finns BELYSNING längs E4 mellan Skellefteå och Piteå?! Helljus i all sin ära, men jag såg verkligen nada... Oh well, idag är en annan dag. Jag ska nog packa väskan inför skolan nu...

Och så fundrar jag över en inbjudan jag fick för någon vecka sedan, om jag ska tacka ja till den trots allt, men å andra sidan orkar jag inte tjafsa om det. Är det något jag är så inihelvete mätt på, så är det att tjafsa. Så enkelt är det. Återigen blir jag övertygad att det där med att vara ensam rent partnermässigt kanske inte är så himla dumt. Ingen partner = inget tjafs. Amen to that.

Åh, skola var det, ja.

Kommentarer
Postat av: Farbaute

Om något måste tjafsas om så är det oftast inte värt att göra - vad sjutton det än må vara. Det blir ju bara en energikostnad istället för tillförsel! Jag menar... Varför tjafsa om det från första början? Det må ju vara något som inte står rätt till på något sätt från endera hållet? Ohh, titta vad jag hittade! Viola, en definition av tjafs! :)

"Ett troll är någon som bara tjafsar utan en egentlig vilja att tillföra något seriöst till en diskussion. De är mestadels ointresserade av fakta eller att föra dialog och ses ofta delta i ett otal diskussioner samtidigt, där de föder ilska, vanmakt och skadar stämningen rent allmänt hos övriga deltatgare."

Nu ska jag göra något annat ett tag!
Ciao!

2007-10-09 @ 12:28:53
URL: http://vanheim.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0