Gråta-trött morgon...

Jag ska vara sjukt trött för att snooza nästan en halvtimme. *skakar på huvudet* Verkligen en sådan där dag då jag inte har den minsta lust att lämna lägenheten överhuvudtaget. Menar, kom igen, det är mörkt ute. Grått. Snö på något jävla tak. Blåsigt. Kallt. Varför kunde jag helt enkelt inte bara haft möjligheten att stanna i sängen? Och - för att fortsätta gnällandet - så orkar jag inte tvätta håret. Mössa på huvudet men jag ser trots det ut som... Jag vet fan inte vad det finns att jämställa det med, faktiskt. Grejen idag är inte att jag vaknat på fel sida. Grejen är att jag vaknade överhuvudtaget, tror jag.

Usch. Och så tänker jag på att så många åker hemöver; Emm i helgen som var, Sanna imorgon, Holm på fredag, Alex var iväg en sväng, Minna ska hem och jag vet inte vilka mer, men jag vill också hem, över en helg eller något liknande. Hem och krama doggen och ta det lugnt, kanske jobba litet. Jag missar ju helt Österforshösten nu. Jag har nära hem, men på samma gång längre än någonsin, och drygt åttio mil kör jag inte själv bara för att och defintivt inte i en handvändning. Boring, men jag, Jeff och Valentina snackade löst om att skippa sista föreläsningen innan jul och åka hemöver tidigare istället. Med litet tur - eller pja, liknande - kan det arta sig till drygt tre veckor på hemmaplan. Det vore hur skönt som helst för min del, och min mors värsta mardröm. *garvar* I och för sig, tre veckor från Piteå, det blir nog konstigt, det också... *funderar*

Jag undrar om jag fixar tre år utbildning här... Ibland är jag övertygad, ibland tror jag att min rastlösa sida tagit sig vatten över huvudet. Hur som lär jag dra mig mot skolan och dagens föreläsning nu. Hockey sedan, framåt kvällningen och jag lär nog verkligen köra så försiktigt, så försiktigt.

Kommentarer
Postat av: Farbaute

Klart du fixar tre år, är det något som för det mesta går alldeles för fort så är det tiden! Nu ska jag skriva en blogg om något... :)

2007-10-16 @ 10:59:05
URL: http://vanheim.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0