En stor gäsp och vattenlängtan...

Har förärats nästan tre timmar sömn nu på eftermiddagen, och jag tror verkligen att det var välbehövligt! Vaknar av telefonen och törst efter vatten och är allmänt seg. Ska trots det masa mig till träningen om någon timme. Jag pallar ett pass pump, no doubt about it.

Och så har jag gjort upp en mental struktur över veckan: Imorgon föreläsning vilket innebär att den dagen går åt till grupparbete - det sista. Sedan hockey i Boden och då jag kommer hem är jag med största sannolikhet för trött för att skriva på sportreferatet. Således får jag göra det på onsdag med undantag för två breaks, det första då jag kör Sanna till Kallax och det andra som kommer att innefatta tvätt. Onsdag lär också bli dagen då jag skriver min artikel, och jag har upplägget i huvudet men lider inte riktigt ännu av den tidspress som behövs för att jag ska sätta igång. Målet är att vara klar med artiklarna på torsdagkvällen och även fått in dem i examinationsmappen på Fronter by then. Fredag förmiddag kan jag således städa, eftersom min städ-deadline är söndag och jag faktiskt känner mig manad - minst sagt - att ha det rent till dess. Därefter tänker jag ta helg, för att till veckan sätta igång med sammanställningen av MKV-kompendiet och läsa litteraturen till Journalistiktentan. Jag borde firra det här med glans. Och, ja, just ja, en intervju ska göras också. No worries, jag behöver bara stressen för att prestera och den är på gång, minst sagt.

Nu ska jag plocka litet här hemma innan jag ska dra mig mot träningen. Har inte ätit idag heller, undantaget en halv baguette på Kåren: Min matlust är inte alls vad den borde vara och tankarna är någon helt annanstans än på mat. Så kan det vara och är huvudet dumt får kroppen lida så småningom. Ibland är det fullt möjligt att leva på bara kaffe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0