Efter Mark...

...tror jag att de flesta av oss kände att vi lätt hade kunnat sitta på Acusticum non stop mellan 09 och 16 för att lyssna på Mark Levengoods visdomsord, istället för den ynka timme vi fick. Nå, en timme är bättre än inget, måste jag säga. *skrattar*

Därefter lunch med Minna och Fia, och en hel del prat om relationer, äktenskap och ungar. Eftersom vi är tjejer vet vi på förhand hur saker och ting ska vara, eller som Minna sade: "Jag har haft en lista på barnnamn sedan jag var femton."

Men jag menar, visst, jag vet hur mitt bröllop ska vara (I Gagnefs kyrka, helst åka kyrkbåt innan, gifta mig i... Dräkt eller vanlig vit klänning, har inte bestämt mig riktigt, och därefter den där klassiska Stuggu-festen, och så börja smekmånad typ på något av de skabbiga men överskattade Tällbergshotellen. Alternativt ett ute i det fria-bröllop i sommarstugan. Hur som ska John Sund viga mig eftersom han är världens bästa präst ever. Amen.), vad mina ungar ska heta (Aron och Alva) och hur jag vill bo med min make. (På landet, i skogen, på en gård där jag kan ha några hästar, några får, jobba extra inom vården och utöver det försörja mig på att skriva, kanske en bok eller så, och min man ska ha ett normalt jobb men inte vara rädd för att byta om till jeans och kunna ta ett redigt tag på gården...)

Hur det sedan blir är en annan historia, troligen vitt skild från mina drömmar och krav. Men, som tjej får man  - ska man - drömma. Och romantisera. Helt enkelt.

Nå, jag ska tänka på att byta om och kanske försöka få i mig ett äpple eller så innan jag åker och tränar. Har lånat ut Charlie - min gröna fara - till hockeygänget som ska till Luleå ikväll, men lyckades ändock ta mig hem från StepIn. Body pump ikväll blir perfekt, verkligen. Åtminstone hoppas jag det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0