Bloggtips och hemmanatt...

För första gången på...evigheter...ska jag spendera natten hemma. I MIN säng. All alone. Och jag njuter hejdlöst av det, feministfitta och alldeles oberoende av allt vad män(niskor) heter utan att för den sakens skull tycka varken mer eller mindre om dem. Men visst, som J sade idag, eller en formulering liknande vad det nu egentligen var: Jag är något att bita i. Oh in deed. Säg den människa som orkar med mig, i synnerhet då jag själv inte alltid gör det. *flinar*

Aftonbladet PLUS tipsade i augusti om de "tio bästa sexbloggarna" men först i eftermiddags kom jag mig för att spana in dem. Av de tio stycken var det en enda jag verkligen fastnade för, Otrohetsaffären, vilken är skriven av en otrogen kille. Jag lusläste precis hela bloggen, från början till slut, och avskräcks inte av senaste inlägget utan plöj rubbet. Hur välskriven som helst och ja - helt klart en med beröm godkänd sexblogg.

Det där med sexbloggande har jag funderat en hel del på. En sida av mig skulle verkligen kunna tänka mig konceptet: Att komma på ett schysst alias och skriva precis vad tusan jag vill utan att begränsa mig överhuvudtaget med tanke på att jag i nuläget inte alls vet exakt vem eller vilka som läser den här bloggen. Grejen är bara den, att jag inte vet om jag skulle kunna vara förmögen att sexblogga. Troligen skulle jag tycka att det var för pinsamt, för mycket "så gör man inte!" och fin i kanten för att göra något dyligt. (Jaa, till och med jag är sådan. Som skäms, menar jag. Ni anar inte...)

I övrigt snörvlar jag vidare och har insett att jag inte kommer att bli friskare av att inte firra kondisen igen. Jag måste verkligen börja röra på mig igen, regelbundet röra på mig. Promenader är en skitfin början och trots allt älskar jag ju min mp3spelare, tempot och ensamheten. Om inte annat så för att det rensar huvudet. Utöver det är det - ska det vara! - tvärstopp med onödigheter i munnen. I längden får det mig bara att må dåligt med mig själv, rent mentalt så då så!

Morgondagens missions: Firra Fia till Kallax. Jag kanske är masochist, men att erbjuda mig att kliva upp innan 07 för att köra henne till flyget trots att Sanna egentligen skulle köra, ja, det kändes bara rätt. Bilturer är så underskattade. Därefter dags att ta tag i tvättkorgen och dona med den, och till kvällen ska jag snacka porr i radio, Pite FM, med Sanna och Sara. Radiodebut, med andra ord. Hur nu det är. Således kan den som vill och är nyfiken på min väna (?) stämma tune in där kring 18.30, antingen via old fashioned radio om sådana fortfarande existerar, eller via webben. Eftersom jag älskar min röst borde alla andra också göra det, och mitt skarpsinne går inte heller av för hackor. Typ.

Nu, däremot, bedtime. Jag ska plocka Liza Marklund med mig och läsa om "Studio Sex". Jävla bra bok det där.

Kommentarer
Postat av: Minna

Jag rattar lätt in Pitefm och lyssnar på dig ikväll.. Funderade just på om det var deras tur ikväll igen att sända.
Stor kram

2007-11-27 @ 09:02:29
URL: http://minnaannim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0