"ska jag gå och lägga mig eller finns det ngt vettigare att göra? (probably not...)"

Nyss hemkommen från Oona och hennes katter från helvetet vilket blev orsaken till min relativt snabba sorti. Allergi och linser is not a perfect match! Spelade en del bilspel och insåg att jag verkligen är fröken Sugig vad gäller sådant. Det kändes iofs väldigt... Pja... Amerikanskt, på något sätt, att tillbringa en fredagkväll tillsammans med tre andra människor framför ett playstation. Ibland undrar jag varifrån mina mer eller mindre befogade tankar kommer från?

Jag menar, jag kan befinna mig i en situation vilken som helst, och plötsligt poppar någon helt sjuk parallell upp. Why's that?

Eller som idag vara ute och åka bil bara för att och inse att musiken jag lyssnar på just då skulle göra sig perfekt i Filmen som en dag kommer att bli mitt stora genombrott. Eller att det är jag själv som är huvudpersonen i filmen... Sickfuck.

Jag tror förresten att "sickfuck" är mitt nya inneuttryck. Om jag nu hade varit häftig nog att få skapa inne- och uteuttryck. Men, som alla vet är jag knappast en trendsetter, även om världen hade varit mycket, mycket bättre om så vore.

Imorgon är det Leksand-dags med modern och systern. Vi ska äta Rältagris. Det gör vi varje gång det är medeltidsmarknad i Leksand. Sedan Bolanchejobb vilket känns sådär, och slutligen min hellediga söndag innan nästa vecka drar igång med the new heavy stuff. Btw har jag blivit påöst timmar efter timmar under sommaren. Sådant får mig att känna mig uppskattad. Och med litet tur ytterligare har jag en femtioprocentare att inkassera utöver alla nätter i juli. That's even more sweet. Kollade också min kalender sedan första jävla januari och insåg att jag har jobbat femton av tjugoen helger. Det är ganska skickligt.

Nu: Dags för ett glas rött, en cigg och sedan sänggående. Imorgon får jag sova ut. That's the sweetest thing of them all.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0