Hi-hi-hilarious!

Eller hur det nu stavas.

Dagens apgarv är det faktum att Gaia's blogg INTE är MIN blogg. Jag gillar däremot att LÄSA den eftersom den är grymt välskriven och jag känner igen mig i mångt och mycket om vad hon skriver. Det här är min blogg, och jag bloggar INTE om mitt sexliv och i detalj vad jag och mina sexpartners ägnar oss åt.

Och mig veterligen är det ingen i min omedelbara närhet som knatat iväg och köpt otaliga meter rep. Eller, jo, det skulle vara min f.d. Gode Vän då, men vi är som sagt ett grymt avslutat kapitel jag mest av allt vill förtränga. Ungefär så. Dock är det troligt att han köpt en hel massa meter flaggstångslina eller andra spännande leksaker som kan nyttjas på de mest obscena vis. *småler eftertänksamt* Ah, rep kan vara spännande, men är grymt överskattat. Så. Där har jag delat med mig av en bit ur mitt inte alltför obscena sexliv. (Och med det menar jag inte att jag vare sig MÅSTE utöva bondage eller absolut inte vill det. Kan jag bli mer tydlig?)

Ah, det är ju sweet att mina besök i Liggalandet som Radikala Mamman kallar det är så pass intressanta. Jag kanske ska börja sexblogga, jag också? *flinar retsamt*


Och nyjobbet gick fint. Of course. Ingen skällde på mig och jag fick bara beröm. That's sweet och jag känner mig kompetent. Amen.


Nu Final Fantasy XII. Great.


Kommentarer
Postat av: Urban

Tackar för länken till Gaia´s blogg. Otroligt spännande läsning där måste jag säga.

2007-05-28 @ 22:37:32
URL: http://bollfot.blogg.se
Postat av: Gaia

Jag förstår inte: vem har sagt att min blogg är din blogg? Den är ju MIN! :)

2007-05-29 @ 01:17:41
URL: http://minsexualitet.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Well, Gaia, låt oss säga så här: Om du någonsin har träffat på en s.k. Psycho Bitch From Hell och tänkt att "det går fanimej inte att bli värre än så här", så kan du ta den personlighetstypen, multiplicera det med MINST tio och voilá, där har du tjejen ifråga. *skakar trött på huvudet*

2007-05-30 @ 09:11:10
URL: http://spaceylisie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0