En burk rosafärgad sperma...

Den senaste veckan har jag inte tillbringat nämnvärt mycket tid hemma, utan istället kamperat i västligare delar av Gagnef. Typ. Således har jag inte en aning om vad som finns i mitt kylskåp eftersom min lilla stuga har ockuperats av väninnan och hennes vad-han-nu-är. Så, när jag öppnar kylskåpet faller blicken omedelbums på en liten plastburk med något som definitivt inte ser ut att vara något alls i matväg. Snarare ser innehållet ut som rosafärgad sperma.

Nog begriper jag att det inte ÄR rosafärgad sperma, men måste ändå ringa upp väninnan och fråga varför de har ställt en burk med just det innehållet i mitt kylskåp. Kanske för att de hoppades på att jag skulle tro att det var sylt och käka det med cornflakes? Va? Va? *skrattar*

Och ja, naturligtvis ÄR det sylt, om än riktigt blaskig sådan. Sopkorgen nästa.

Har sovit... Gott, tror jag, i elva timmar. Hyfsat gott men oroligt. Drömt konstigt, om hotellrum, semester, karlar och slagsmål. Kanske försöker mitt undermedvetna bearbeta mina nojor, jag vet inte riktigt. Blev hur som väckt straxt efter nio av jobbpåringning angående ytterligare tre arbetsdagar starting today. Såhär i efterhand var det ett smart drag av mig att förnedra mig så till den milda grad att jag ringde dit och tiggde arbete. So, no party today, men istället för bakfylla imorgon får jag en extra slant i kassan i slutet av juni. Gudarna ska veta att jag behöver det! Vidare fick jag ett litet tips av Matthias mor angående extrajobb, så leder det någonstans vore det än mer tacksamt. För att inte tala om intressant att testa en ny form av åldringsvård... Typ.

Hemma hos mig är det för övrigt alldeles för jävla kallt. Morgonrock, kläder, tofflor, hett kaffe, och ändå försöker jag värma händerna på vattenångan från kaffevattnet.

Det sista nya på Lisa-fronten är att min admin-användare på datorn har tvärkraschat. Allt är svart, förutom ikonerna, och jag vet vad jag gjort för att orsaka problemet: Ändrat tema till Windows XP Classic. Grejen är att jag mycket väl vet hur man ändrar tillbaka det, skulle kunna göra det i sömnen, men problemet är att allt man öppnar också är svart. Ja, förutom ikoner då. Och att fippla runt med bildskärmsinställningar och olika flikar utan att se något alls, inte ens konturerna av fönstret, funkar inte riktigt. Så, nu är jag stuck med mitt guest-konto vilket suger rätt kraftigt, då allt skoj som finns på min dator ligger under min admin-användare. Grattis, liksom.

Nu ska jag duscha. Och jag ska duscha så inihelvetejävlaashett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0