Dagens update...

Whoa, me having a headache! Jag måste lära mig att dricka mer vatten och mindre kaffe när jag jobbar. I synnerhet då jag inte jobbar "som vanligt" där jag kan norpa vatten eller saft så snart jag går förbi diskbänken.

Men så en update vad gällde nyjobbandet: Det känns liksom det flyter på riktigt fint, även om vissa saker ter sig långt mer komplicerade än de egentligen är. Och, hade jag vetat att det finns SÅ MÅNGA småvägar i Häradsbygden att en GPS hade suttit fint hade jag nog baxnat. Nu fick jag det en bit i taget, så då så. That's gonna be the tricky part, I assure you.


Är sådär intryckstrött som man lätt blir efter två dagar på en ny arbetsplats, och tänkte ta en tupplur innan jag återvänder till västligare delar av Dalarna för litet TV-spelande och slutligen säng.


Detta blir ett sjukt osammanhängande inlägg, känner jag, men hur som: Igår fick jag en sådan där QX-överraskning som nog egentligen inte alls var en överraskning. Ibland har man bara saker på känn... Man ska lita på magkänslan. In deed so.


Och i går kväll(/natt?) skrattade jag sådär sjukt mycket att jag grät. Sådana stunder är sällsynta och egentligen en stor del av sådant som gör livet värt att leva. Dessutom överväger jag att sluta prata med mig själv. Har börjat tänka på det faktum att jag faktiskt gör det mest hela tiden, och that's sickfuck, om än ganska naturligt med tanke på att jag bott "ensam" i så pass många år. Dessutom får man de svar man vill höra, inte sant? Nå, jag kanske borde släppa det lätt schizofrena och tro att folk faktiskt lyssnar på vad jag säger. Man behöver inte alltid skrika högst för att höras eller bli lyssnad på. Snarare är det tvärtom.


Vidare har jag bestämt mig för att det är nog. No more act like 13, utan helt enkelt vatten på gås. Man ska inte inlåta sig med människor som plockar fram ens sämre sidor. Sådant är ett stort no-no. Jag är bra, jag är rätt snygg när jag vill det, har självförtroende ibland, är hyfsat smart, har inte mindre än tre extrajobb på sidan av mitt heltidsplugg samt en familj och vänner som älskar mig. So why bother when it comes to magkatarrmänniskor?


Slutligen dagens tips: KOKOSYOUGHURT!


Kommentarer
Postat av: Bogart

Kan rekommendera Brago Cocos också.

2007-05-29 @ 22:36:26
URL: http://www.goteborgskex.se
Postat av: figge

"Jag är bra"
Sent ska syndaren vakna ;)

2007-05-29 @ 23:44:11
URL: http://fidestal.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0