Beslutsfattande numero 1!

I've made up my mind. Jag ska försöka vara litet mindre Lisa och litet mer "whatever" än jag brukar. Alltså inte ta allt här i världen så jävla seriöst. Detta insåg jag när jag gjorde ren handfatet och fortsatte sedan tankegången medan jag gjorde rent toaletten. Jag tror att vi kvinnor generellt är mycket mer fundersamma, grubblande, analytiska eller kalla det vad man kalla det vill, än män. Jag menar, kolla på en karl: Han kan med lätthet lägra fem olika kvinnor på en och samma vecka, utan att känna sig det minsta lilla attached till någon av dem. Vi kvinnor får en kyss av en man och börjar fundra på äktenskap, bostadsmöjligheter, ungar och hur man lever lycklig i alla sina dagar tillsammans. Amen. Men Jesus, så dryga vi är!

En man trivs inte på jobbet, så han söker ett nytt, får det och slutar det gamla. Enkelt. Vi kvinnor måste fundera i oändlighet, vrida fram och tillbaka på allt innan vi kanske, möjligen får tummen ur och slutar på den helvetiska arbetsplatsen. Eller stannar kvar och lider i det tysta.

En man säger att han gillar att käka middag med mig, och han menar att det är trevligt att käka middag med mig. Jag säger att jag gillar att äta middag med en karl, och jag menar att jag vill göra det varje kväll from now on. Se ovan fortsättningen. Oh please.

Städning är nyttigt. Jag ska sluta fundera så jävla mycket och helt enkelt bara ta saker och ting för vad de är. Jag vill inte jobba inom äldreomsorgen resten av mitt liv. Nehej, då ska jag inte heller göra det. Jag vill träffa någon på riktigt, stadga mig, skaffa ungar, hus och hela kitet. Ja, men då ska jag göra det, men inse att det inte finns att köpa färdigpaketerat på ICA, utan att man faktiskt måste kämpa litet för det längre än två månader eller en natt. Typ.

Och hur kan FunLight-saften vara så inihelvete vidrig?!

Kommentarer
Postat av: figge

alla killar är inte så som du beskriver oss, bara en 95% är sådana ;)

2007-05-10 @ 09:49:06
URL: http://fidestal.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0