Att komma upp ur sängen på två röda...

Den här morgonen innehöll en stor förnedring. I sanning en stor förnedring. Min Gode Vän ringde och väckte mig, varpå vi började diskutera The Arks text till "The worrying kind". Han menade på att texten dels var kass och dessutom, vad var det han sa, typ försvenskad engelska eller ngt ditåt. Han syftade då dels på biten "be good for goodness sake". Och så sjunger de ju inte, det vet väl alla, menade jag. Nu till förnedringsbiten.

(Ååååh, det här tar emot att skriva...!)

Jag trodde att de sjöng "be good for good nothing" och i synnerhet var jag övertygad om att jag hade rätt då jag och min Gode Vän tidigare tvistat om en rad i Gnarls Barkleys "Crazy" där han hävdade att han sjöng "precious fool" medan vad han egentligen sjunger är "bless your soul". Således är min Gode Vän sämre på engelska än vad jag är, och då innebär det att jag alltid har rätt när det gäller engelska språket. Hur som tog det mig en millisekund att ta mig upp ur sängen och klä på mig, bara för att få briljera med den rätta frasen: "Be good for good nothing". Och så inser jag: JAG HADE FEL OCH HAN HADE RÄTT!

Ååååh, den här morgonen börjar illa! *flinar*

Jag måste förresten köpa en kaffebryggare som kan stå igång länge utan att bränna kaffet. Var hittar man en sådan? Tips emottages tacksamt.

Morgonens YouTube blir dessutom följande:

Först såklart The Ark med "The Worrying Kind" i vilken de sjunger "be good for goodness sake".





Och så Gnarls Barkleys "Crazy" i vilken han sjunger "bless your soul".



Kommentarer
Postat av: Joakim Johansson

Försök med kokkaffe. Det kan stå länge och du kan värma det utan att det tappar smaken eller blir beskt. /J

2007-05-10 @ 12:57:55
Postat av: figge

Du kan få köpa min haha... den bränner inte kaffet... dock så känns det som kaffet blir svagare när man bryggt med den... men det är lite pest eller kolera...

2007-05-10 @ 15:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0