What about me and these oldies??

Vilket inte har något alls med inlägget nedan att göra.

Bara en reflektion, en stilla undran: om jag går ut, skit samma i vilket sammanhang, dras dessa oldies till mig. Ytterst sällan jämnåriga. Hur kan det komma sig? Är jag någon slags oldie-magnet eller vad sker? Eller är det litet "Kolla, jag har en ring på fingret och du är gulligt ung; ska vi knulla?"-koncept som gäller? Jag vet inte om jag ska bli smickrad eller förfärad...

Har haft en helt okej kväll, middag med tjejerna i Borlänge... Litet för mkt bröllopssnack för min del, med tanke på att jag inte har ngt att göra med bröllopet ifråga och inte ens vet om jag är bjuden eller ej. Sådana gånger tycker jag att det är litet respektlöst att tillbringa 80% av middagen med konversation rörande val av klänningar, färg, blommor etc. Och ännu mer respektlöst känns det att säga att man uppfattar det respektlöst... Moment 22, kanske, men jag anser att om ngt sådant ska avhandlas kan man avhandla ämnet endast med de berörda parterna. Amen.

I övrigt god mat, men kass service. Och för alla som undrar så har jag varit på thairestaurangen vid Jussi Björlings torg i Borlänge. Med andra ord är det inte stället man ska besöka om man vill ha bra service och uppmärksam personal. Så kan det vara. Men, man kan ha hyfsat trevligt ändå.

Nu sängdags. Ska snart upp och jobba. Idag har varit märkligt effektiv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0