Värmebölja och vattenspruta...

Vattenspruta, vaddå vattenspruta?! Skitsamma...

Jag DÖR i värmen. Verkligen tamejfan AVLIDER. Och på samma gång njuter jag som fan, trots att det är omkring trettionågonting grader varmt inne på jobbet. Tack och lov är det inte en oldie med stödstrumpor där jag är för tillfället, vilket annars brukar leda till dagens första paniksvettning kring halvåtta på morgonen. Det är illa nog utan, tycker jag...

Hur som, när det är så här varmt är det liksom stillestånd i skallen. Helt tilt. Har virrat fram och tillbaka på jobbet idag, tänkt ut vad jag ska göra bara för att helt ha glömt det när det väl är dags. I övrigt är Lisbeth så jävla rolig att jobba med: skratt och småhyss. Faktiskt, jag gillar de flesta arbetskamrater som fan, och de jag gillar mindre är fortfarande helt okej. Det är en av fördelarna med att vara timmis. Man hinner liksom inte maxirritera sig på folk, bara halvirritera sig litet under sommaren.

Så skrev jag timrapporten för juni idag, även kallat "framförhållning". Det var inte många luckor på den. Jag vet att jag ältar hur mkt jobb jag fått, men det känns liksom... Ah. Bra. Helt enkelt.

Efter många om och men kom jag från jobbet, fyrtiofem minuter efter sluttiden, och åkte till modern för att få mat. Dock gick jag bet, och således måste jag fixa käk själv. Eller inte. Nå, time to leave the farm for hämting the tvättkorg and go to Matthias och make myself useful. Imorgon tidigjobb. Tidigjobb som fan, till och med.

Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Lagom är bäst. :D
Kram

2007-06-09 @ 17:33:33
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Postat av: SideShow Surfer

Då går man ner och sätter sig i sin stora bullrande V8 försedda bil,slår på ac/n och blåser in till centrum för att se trötta varma människor bakom mörktonade rutor.Ibland kan man riktigt se liksom hur de stirrar på bilen och tänker,faaaan det är nog svalt där inne.Rätt gissat och så får man ju förorena miljön på samma gång.
Ha det.

2007-06-09 @ 17:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0