Oh what a night...

Herrejävlar. Det är liksom det enda jag kan säga om natten som varit.

Jag tvärslocknade omkring 22.30 efter att ha druckit två glas vin i alldeles förträffligt sällskap.

 (Jag är verkligen så jävla rolig och rapp i käften att jag lyser (upp) som fan de gånger vi umgås på Lisa-vis, och det är som folk säger: Jag är bäst när jag är bitter. Hybris slut.)

Hur som vaknade jag första gången kring nollettnollnoll. Sedan vaknade jag kring nolltre av att jag höll på att städa. Vidare omkring nollfem av att jag var pigg och slutligen kring nollnio av att det helt enkelt fick vara nog med sömn. Amen. Jag börjar tro att det är farligt med nattjobb.

Och så fick jag sommarschema två igår, från hemtjänsten, och efter att ha kastat ett getöga (jag har sådana sparade i en burk att ha till sådana här tillfällen) på det insåg jag att jag kan ta tjugo pass av trettioåtta utsatta. Pinsamt. Jag avskyr verkligen att inte kunna tacka ja, men eftersom detta är verkligheten och inte Hogwarts där det finns tidvändare kan jag helt enkelt inte vara på två ställen samtidigt. Sorgligt men sant. Så. Nästa sammanhängande ledighet är den sextonde och sjuttonde juli, en måndag/tisdag. Om någon vill umgås med mig kan denna höra av sig så kanske vi kan boka in något de dagarna?

Jag tror att sommarvärmen bestämde sig för att dra sig tillbaka, ta semester. För jag menar, what happened? Förra helgen var det trettionånting grader varmt, och igår natt var det fyra plusgrader i Gagnef och snökaos i Idre. Jag säger då det...

Och hur kan det komma sig att det luktar så gott när man steker fläsk och pepprar det?
Jesus. Mormor håller på med någon mat, fråga mig inte vad eftersom jag ändå får dinera på Gagnefsgården...

Jag måste verkligen få fason på min baby om jag ska kunna spendera kvällar/morgnar hemma hos mig. Abstinensen är ett faktum och allt blir så jävla tyst eftersom all musik ligger på just datorn. Nu ska jag börja dra mig mot mitt andra hem för en helkväll där.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0