Sicket lördagsnöje, va?

Idag: Bakfylla och delad tur på jobbet, vilket innebar sova på mammas soffa mellan arbetspassen.

Sedan "Åter till Cold Mountain" och något jävla bjäbb med den Gode Vännen som ringde för att... Typ bråka, tror jag. Less, är rätt ord. Superless. Och är det inte ironiskt, med tanke på gårdagens inlägg? Nå, jag hade det på känn att han endera dagen skulle höra av sig, och då knappast för att glatt fråga hur läget var. Kan man tjafsa så ska man. Uppenbarligast. Orka.

(Och skulle han mot förmodan läsa det här kan jag ge mig fan på att jag får skit för att jag skrev det här också... Någon som törs slå vad med mig?!)


Jag har även blivit medlem i klubben "Vi som får sjukligt mycket finnar av att jobba på Gagnefsgården". Vi börjar bli ett par, tre stycken eller fler vid det här laget. Men, beware, you hideous acne! Jag har införskaffat bekämpningsmedel á la Tea Tree Oil som funkade kanonbra när jag var fjorton, finnig och ful.

Imorgon måste jag verkligen packa. Det är inte många dagar kvar innan Fredrik dyker upp för att hjälpa till att kånka ut möbler från stugan. En fördel då är att allt småplock är ett minne blott och står inskuffat i vårt gamla hus på farmen. Ingen rast, ingen ro... Fy faan.

Och, jag hittade förra numret av VeckoRevyn på jobbet innan jag skulle gå hem. Hur kan det komma sig att Ebba VonSydow fortfarande skriver i den tidningen? Jag trodde att hon skulle få sparken. På riktigt. Tji fick jag och det blir inget VeckoRevyn-läsa i alla fall. Inte innan den där slynan som helt saknar verklighetsuppfattning fått normalt perspektiv på tillvaron. Ah, det kan vara fel på mig... Jag trodde som sagt att Asos.com hade med moderkort att göra, inte kläder. Men, att Ebba VonSydow kan annat än jeans, lipgloss och ytligheter förefaller mig väldigt... Otroligt.

Förresten, en sista parentes: Vi kollade på Allsångs-reprisen idag på jobbet och Amy Diamond sjöng "Je ne regrette rien" av Edit Piaf. Jag grinade och Bibi som jag jobbade med rös. Amy Diamond is the shit.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0