Åh, du plågsamma väntan...

Jag grämer mig verkligen till att inte kunna påverka bostadsdilemmat i Piteå, varpå jag väntar, väntar, väntar på att det ska vara någon före mig i kön som tackar nej. Så enkelt är det. Just nu vill jag inget hellre än att stuva ihop mina grejor i stugan och strukturera upp inför flyttandet. Och på samma gång är jag sådär dödligt nervös, vet precis hur jag funkar med min rastlöshet och så vidare och så vidare. Den här gången har jag inga som helst förväntningar, inte en enda, så hur det här går vette fan. Kanske är det skitsvårt och hur ostimulerande som helst, och kanske är det bara supa som gäller, och kanske klarar jag inte av allting. Men så tänker jag, att mer korkade människor än undertecknad lyckas masa sig genom högskoleutbildningar, så varför skulle inte jag klara det?

Och, apropå boende, så funderar jag på om detta är ett skämt! Jag menar, inte nog med att det ligger i Horred: storleken på stugan är femton kvadrat, och månadshyran ligger på 4000. Tillåt mig småle. Eller snarare garva högt. Vilket jag också gjorde för mig själv framför datorn... Det vore ett under om någon hyrde den...

Nu är jag klar med juli månads Djurajobb och imorgon är jag tillbaka på mitt älskade Gagnefsgården. Det ska bli hur skönt som helst. Två dagar kvar innan jag drar igång nattschemat igen.

Och jag vill ha det klart med boende. Igen, igen och igen. For fuck's sake.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0