Hell week? In deed...

Om jag hade fått betalt för mina 72 timmar jag kommer att ha gjort på sju dagar (ending tomorrow at 9pm) skulle jag ha varit överlycklig framåt löning med tanke på att kommande veckor ser ungefär likadana ut om jag lyckas sneaka åt mig nattjobb måndag-tisdag. Den sorgliga sanningen är dock att jag endast får betalt för trettio av timmarna och tack så mycket för det. Eller inte. Praktik på ett ställe där man de facto redan har grepp om allt ("Detta är en stöööödstrumpa!" och "Detta är en kateterpåse!" Ifall jag inte visste det redan...) innebär arbete. Helt klart. Jag menar, vem fan sitter passiv i 120 timmar? Pas moi.

Nu har jag jobbat mellan 08 och 21 idag varav fem timmar avlönat. Imorgon ska jag jobba mellan 7 och 21, även där fem timmar avlönat. Tack och godnatt. Nu ska jag duscha: skippade riktigduschen imorse eftersom jag "ändå skulle hem till 16 och säkert ville duscha riktigt ändå". Tji fick jag. Natti!

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Hade du fått betalt för dina 72 timmar på 7 dagar hade "någon" varit kriminell och fått sitta av sitt straff tillsammans med mördare och knarklangare på Hall...typ

2007-02-15 @ 09:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0