I'm a taxidriver...

Dalalandsuppdatering part 2. Mammas bil är trasig och jag agerar chaufför fram och tillbaka till jobbet för hennes del. Med andra ord hämtning imorgon bitti nollsjunollnoll i Falun. För min del är det helt okej, jag gillar att köra bil, så då så!

Två ledigdagar kvar nu, imorgon och på tisdag. Onsdagen blir pluggdag i form av rättegångsbesök och därefter förhoppningsvis artikelskrivande/referat som bara är att slänga in i Fronter varefter ännu en sak är klar. Kanske borde ta tag i radiofrågorna och analyserna också, bara för att ha betat av ytterligare saker... Torsdag är arbetsdags och jag går på julschemat. Perfekt.

Har tillbringat eftermiddagen på Kupolen där jag julshoppade med Hanna. Är således klar med alla julklappsköp och blev faktiskt hyfsat nöjd. I övrigt har jag Magnusabstinens utan dess like, vilket säkert är bra. Jag fjollar vidare och det känns litet som att min best buddy is missing. Bland annat.

Nu bedtime. Jag ska kolla om minstehunden (vilken är den enda vi har kvar) är sugen på att agera fotvärmare, och sedan ska jag läsa en stund innan jag somnar. Förhoppningsvis sover jag bättre den här natten än föregående vilken var crap, minst sagt. Bad dreams men så kan det vara.

Later, y'all!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0