Det fanns ju funderingar...

Jag tänkte ju faktiskt skriva om dem, men jag glömde bort det näsr jag skrev mitt förra inlägg. I och för sig tror jag inte att de var av betydelse för gemene man, men för mig kändes det angeläget att blogga om dem.

När jag vaknade imorse vaknade jag ur en mycket speciell dröm. Jag hade drömt att jag diskuterade med min mor om Fadersgestalten. Ni vet, den För Alltid Frånvarande Fadern i Frankrike. Att jag drömmer om honom hör inte till vanligheterna. Frågan är om det någonsin har hänt. Jo, säkert, jag har nog bara förträngt det. I drömmen berättade min mor en hel del skumma grejer, saker som säkerligen skulle kunnat ha varit sanna. Jag tänker inte forska vidare i dem eftersom allt handlade om en fånig dröm. Kanske drömde jag bara om Fadersgestalten eftersom mormor frågade om jag hört något från Frankrike såhär inför jul. Jag vet inte om jag har gjort det, kanske har pengar petats in på kontot; ärligt talat har jag ingen aning eftersom min post är i Piteå. Något julkort, mail eller liknande har jag då inte fått. Vilket i sig inte är så konstigt då jag nog faktiskt aldrig sett ett julkort därifrån...

Om jag hyser agg ditåt? Självklart gör jag det, till en viss del. Jag tycker bara att det är så förtvivlat onödigt, det här med att skaffa sig kids och sedan släppa rakt av. I min fantasivärld får det inte hända. Pappan till mina ungar ska ha kontakt med sina barn, oavsett om vi inte lever tillsammans, han och jag. Det går alltid att lösa, oavsett om en av oss skulle bo i Förenade Arabemiraten eller Långtbortistan. I mitt tycke ska ungar känna sina föräldrar, sin släkt och sina eventuella halvsyskon. Men, det är min åsikt och den må vara fel, vad vet jag? Än är jag inte gammal...

Sedan skulle jag ha bloggat om något annat, men nu har jag glömt vad det var. Nåja, så kan det vara.

Kommentarer
Postat av: Tim

Intressant dröm. Vill du vara med i ett projekt som jag startat? Det är en gemensam drömlogg. Meningen är att personer som drömmer liknande drömmar ska kunna hitta varandra, och så ska man hitta mönster i sina egna drömmar. Skriv in drömmen på www.dlogg.se!

2007-12-25 @ 15:50:11
URL: http://www.dlogg.se
Postat av: Little Big Horny

Fadern måste dö! Oidipus måste segra! Farsor är bara skit! De har blivit påtvingade en omsorg om sin avkomma av feminister, men bryrbara om porr, sport och pengar!

2007-12-31 @ 08:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0