Fylleblogga...

Ja, okej, jag ger mig; fylleblogga bör man, annars dör man! Eller motsvarande! *skrattar*

Premiär vad gäller första utekvällen för sommaren, I guess, och tanken på att jag måste vara körbar kring halv elva imorgon hindrar mig inte så mycket som jag trodde. Och, inte desto mindre: Det faktum att alla mina normala kläder är i Piteå eller åtminstone på väg dit hindrade mig inte från att dra en utekväll med tjejerna.

Så, vi sitter på balkongen, röker vattenpipa, dricker vad vi nu dricker och talar om... Livets mer eller mindre väsentligheter. Och återigen slås jag av det där med könsroller, hur vi beter oss som ensamma kvinnor kontra i sällskap med det manliga könet. Totally different, I must say. Och inte minst hur Borlänge vilket i grunden är ett arbetarsamhälle faktiskt också formats på så vis vad gäller det där mer patriarkala än man kan se i Falun som alltid varit litet mer, litet finare, litet snobbigare. Jag fascineras lika mycket varje gång och småler halväcklat därpå. Nå, det är nyttiga erfarenheter och även om ryggsäcken ibland blir överfull lyckas jag alltid klämma ner litet till.

Och finns det något mer irriterande än en toalett som inte går att låsa? Just saying...

Just nu, inga fler reflektioner. Förmodligen kommer det i takt med att promillehalten ökar. Om inte annat då vi ska bevista Dalarnas i särklass tristaste uteställe, Bolanche.

Nu är det kissdags i alla fall. Och apropå Katrins från Alex Schulmans stulna "lista" gällande vad man skulle eller inte skulle göra för en miljon så kan jag säga att någon lätt skulle kunna få kissa på mitt ben för tiotusen. I synnerhet då reparationen av min bil gick på runda niotusen... *harklar mig besvärat* (Och det där med att låta någon kissa på ens ben för tiotusen har sitt ursprung i en middagsdiskussion på Åsa för några år sedan...)

Som sagt. Kissdags. Jag borde sluta nörda framför skärmen och istället ägna mig åt att socialisera.

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Läste just om en bilolycka utanför Gagnef...givetvis gick mina tanker då till en enda människa jag vet som bor där...hoppas att du inte var inblandad!

2007-08-12 @ 19:31:39
URL: http://nicklasberndtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0