Vad en man inte ska göra i sängen...

...enligt en kortis i Expressen.

Och i vanlig ordning känner sig männen så überkränkta och förtryckta att dess like aldrig skådats. Stackars överkåta män. Finast av allt i diskussionsforumet nedan är ändå Nisse Manpower's inlägg där han avslutar med en liten lista över varför han skulle vilja vara kvinna. Här följer ett utdrag:

"Tyvärr är det oftast så att vi män har så stort sexbehov att vi både förnedrar oss och ställer upp på nästan vad som helst bara för att få våra "naturbehovet" uträttat.

* Tänk om vi hade kvinnans möjlighet att dagligen kunna tacka nej till sex och samtidigt kunna kräva eller erhålla förståelse för detta.

* Tänk om vi hade kvinnans möjlighet att kunna kräva lite motprestationer för att vi skall kunna bli mer mottagliga för en "trevlig" stund.

* Tänk om vi hade kvinnans möjlighet att kunna komma uppåt i karriären i utbyte mot lite sex.

* Tänk om vi hade kvinnans möjlighet att direkt kunna ta betalt för sex, ifall kassan är skral.

Nej... I mitt nästa liv vill jag nog födas som kvinna!"

Jahadu, Nisse, det verkar verkligen som om du förstått fördelarna med att vara kvinna. Du måste vara en sjutusan till karl. Kanske vi borde gå på dejt, du och jag? *grimaserar ironiskt*

Men listan stämmer i mångt och mycket vad gäller män i sängen. Åtminstone när det gäller "fuck and forget"-männen. Ursäkta, som Nisse uttrycker det: Män som bara vill ha naturbehovet uträttat.


Kommentarer
Postat av: Katja

Jag misstänker att Nisse är en skojfrisk typ med negativ iq och lagom tråkig humor. Inget att störas på, helt enkelt. Eller JO. Det är såna som Nisse som gör att man inte går till vissa krogar :/

2007-04-16 @ 20:21:31
URL: http://sexmodeochteknik.blogg.se/
Postat av: figge

Så nisse menar att kvinnor inte har ett naturligt behov de också? Alla män är väll inte kåta 24/7, precis som det finns kvinnor som är det, alla är vi olika...

2007-04-16 @ 23:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0