Sveriges äckligaste reklam...

RixFm kör de en reklamsnutt för Listerine Munskölj vilket säkert är en jättebra produkt att använda, men i slutet av reklamen säger de något käckt och avslutar med en gurgling. Hur kan man köra radioreklam där någon gurglar?! Så fruktansvärt osmakligt! Det låter liksom någon är på väg att spy... Där försvann eventuellt sug efter frukost, i alla fall. Men skäms på er, RixFm, som kör så vidrig reklam.

Och så måste jag fråga mig vem som är mest sick-fuck: Nissen som skolsköt i USA eller oss fuck-up's som kastar oss på YouTube och NBC's hemsida för att gotta ner oss i andras elände? Om det nu är vad vi gör... Eller så är vi helt enkelt bara sensationslystna, jag vet inte vilket, kan bara tala för mig själv. Nå, alla som är liksom jag i det här fallet är precis lika vidriga som gurglingen på RixFm.

Jag ska till skolan för första gången sedan typ februari. Det känns... Mest irriterande. Leave me be, you other fuck up's. Nja, inte riktigt, kanske, men jag avskyr att få skäll av Diktatorn för att jag inte brinner för just hennes ämnen.

Nu ska jag borsta tänderna. Utan Listerine. Jag gurglar ingenting förrän min tandläkare tvingar mig. Gurglingar framkallar kväljningar, och kväljer man kan man kräkas, och kräkas vill man inte göra om man är emetofobiker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0