Striptease, spam och strumpor...

Min blogg är så fet-spammad av någon i Tyskland. Helt enkelt. *skakar trött på huvudet* Och ja, jag vet att man kan blocka IP-nummer osv osv, vilket inte hjälper då människan ifråga dyker upp från andra IP-nummer. Jesus alltså...

Var på någon slags erotikmässa i Falun, kikade på manliga strippor och köpte strumpor. Hade förväntat mig fler stånd (haha) och mer varierat utbud, men tji fick jag. Hade du sett en dildo, hade du sett alla. Kort och gott. Så till de manliga stripporna vilket mest var... Pja... Intressant. I synnerhet om man satte det i relation till den kvinnliga motsvarigheten.

Mina tidigare stripp-upplevelser kommer från sexklubbar i Sthlm och Gbg, vilket bara det var ett helt annorlunda koncept än en stor öppen scen på en liten erotikmässa. Dock förvånades jag - eller nej, inte förvånades - noterade jag att manlig stripp är en plojgrej som får kvinnor att jubla. Inte för att det är sexigt, förförande eller åtråvärt, utan för att de klär av sig och verkar flirtiga. Kvinnlig stripp å sin sida handlar mer om det där pulserande, lustfyllda, retsamma "se men inte röra" på samma gång som hela det välkända Madonna/Hora-konceptet träder i form och lokalen är knäpptyst undantaget musiken. Litet för gubbarna att tänka på när de väl drar över hustrun den där enda gången i månaden. Alternativt för de gubbar som betalar de kvinnliga stripporna för ett ligg, vilket bara det indikerar tydligt vilken kvinnosyn de har.

Ibland tror jag att jag har sett för mycket, och upplevt för mycket, för att kunna uppskatta sådant här. Jag menar, det är så ytterst sällan en strippshow, peepshow eller vad det nu är faktiskt handlar om kåthet hos objektet. Snarare får man en känsla av slentrian och resignation som liksom bara smakar värre och värre ju mer kvinnan - eftersom det nästan alltid är kvinnor - försöker spela på sexigheten. Publik sex på det där sättet är inte annat än ett yrke, och i sitt yrke är det ytterst sällan att man faktiskt njuter sexuellt.

Och så tänker jag på Porrskådisen som verkade precis lika sexuellt avtrubbad som jag själv många gånger är. Ingenting förvånar mig, och lika litet berör mig. På gott och ont. Kanske därför jag förvånat frågade Oona och Petra om det där med massageoljor, om de verkligen har tålamod till sådant. Vilket de hade. Jag kan inte alls förstå det. Å andra sidan är jag så jävla mysko sexuellt. På gott och ont. Det är tur att jag inte kan dansa.

Kommentarer
Postat av: MH -

*skratt*
din avslutning fick mig att spontangarva...du skriver bra, L, borde göra mer av det - basta!
Frågan är vad jag ska göra av mig.

2007-04-12 @ 22:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0