Osammanhängande sick-fucks...

Kommer nyss från skolan och har återigen konstaterat hur svårt jag har för osammanhängande människor. Inte fysiskt osammanhängande, alltså, utan tankemässigt osammanhängande. Om man har en diskussion, oavsett vad den handlar om, så håller man sig till ämnet. Man försöker liksom inte bedriva någon form av högre intelligens. Faran med den högre formen av intelligens är att ingen varken fattar eller bryr sig. Jag menar, om vi diskuterar säg...psykoanalysen och Freud är det väl?, på psykologin, har inte ett inlägg om någons... Någons... Skor? någon som helst betydelse. Det är liksom man sitter två personer på en restaurang, kollar menyn och resonerar kring den, när den andre parten plötsligt kläcker ur sig något i stil med "Jag gillar magneter på kylskåp..." Helt irrelevant och fullkomligt obegripligt.

Jag hade tänkt träna kring tolv, men inser att om jag ska ha besök ikväll och alternativt middag imorgon är jag så illa tvungen att leka Anticimex och sanera min heltäckningsmatta som börjat växa.

Later, people. 

Kommentarer
Postat av: onceinmylifeblogg.se

det är väl autister du menar .det går tyvärr inte att bota.
jag vet en kille som började tänka och prata om saker när han hade sex .. tex borde vi inte köpa en ny lampa till hallen, :)
de var ihop i flera år,,
otrohet disskuteras nu på min blogg ,,kom säg din åsikt

2007-04-20 @ 11:10:54
URL: http://onceinmylifeblogg.se
Postat av: Lisa

Ibland ser man inte skogen för alla träd... Efter att ha skrivit spaltmeter om autism och andra störningar kanske jag borde ha dragit en parallell där, jag vet inte. Någon form av störning lär det ju vara i alla fall. Nå, det är verkligen värt att tänka på till nästa gång.

2007-04-20 @ 11:13:47
URL: http://spaceylisie.blogg.se
Postat av: Liza

Åå neej, var det min vanlighet som ställde till blankettbesvären? Shit, att jag inte tänkte på det. Jag önskar att jag återföds som Superwoman nästa liv och ska då specialisera mig på FK-blanketter.
=) Beware... I´m blanketternas nightmare.
Tack för ditt inlägg!

2007-04-20 @ 15:32:15
URL: http://lizelus.blogg.se
Postat av: figge

En idé om din heltäckningsmatta börjar växa är att skära av utväxten och sälja den vidare...

2007-04-20 @ 16:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0