Och ibland behöver man göra en avstickare...

Om inte annat från sina egna principer, bara för att inse att "nejmen, det var ju inte så farligt, och jag är vid god hälsa och vid mina sinnens fulla." Inte minst för att göra en helt vanlig måndagkväll litet intressantare, så då så!

Och imorgon är en annan dag som uppenbarligen ska fyllas med tjejmiddag på lämplig restaurang och sedan biobesök, Apocalypto, hade tjejerna bestämt, och pja, jag ställer mig halvfrågande till Mel Gibson goes mayaindianer. Vid förfrågan om filmens egentliga värde svarar Fredrik så här:  

"story nej, som film ja.

funkar och se iaf

dom säger inte ett ord engelska... bara ugga bugga"

 
Det återstår att se; som med allt annat visar det sig. Något som också visade sig var att jag hade en Guinness-folkis i kylen. Är det okej att dricka en sådan en måndagnatt? Dricka och dricka, förresten, jag dricker ju bara en klunk eller två ändå...

Kommentarer
Postat av: MH

okej med en guiness...pja, stor flicka fattar egna beslut - fattas beslut - vilka då?
Fast Mellan-filmen skulle jag inte gå med på, nix - den lär vara sämre än hans försök till Jesusrulle häromsistens...Så du vet - jag menar en film där infödingarna säger ugga bugga?? Eller var det samtliga skådisar? Inget förvånar mig när det gäller Herr Gibsons regi.

2007-04-03 @ 00:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0