Och där pajade ögat också...

Så när jag skulle ta ut linserna hände något med högerögat. Det är liksom det har blivit ett sår i ögat. Det gör asont och jag vet inte hur jag ska åtgärda det. Med dagens tur blir det säkert en ögonoperation modell femton, tjugotusen kronor. Det vore så jävla typiskt. Ta hela min jävla lön, för Guds skull, det är helt okej. Fattas gör bara att datorn pajar, någon dör, de stryker mig från sommarvicket, jag blir steril och inser dessutom att jag är transsexuell och måste lägga hur snuskiga summor som helst på ett könsbyte. Men för faan, det är helt okej. Livet är gött.

Mitt liv idag har varit helt lysande. Gårdagen känns dock väldigt avlägsen. Var det igår jag var så nöjd? *kollar bloggen snabbt* Ja, jag var nöjd med gårdagkvällen. Faktum är att jag hade behövt samma dos nöjdhet idag, just nu, typ omedelbums. Tråkigt, att sådant inte finns att köpa på Statoil i Borlänge. De är liksom de enda som har nattöppet.

Och jag har aldrig druckit en Bacardi Breezer så fort som nu.


Kommentarer
Postat av: figge

jo jag vet att jag borde sova, men var tvungen och trixa med banken först...
...jag fick ju flera små sprickor i ögonen (sov inte med linser är mitt tips till mig själv), fick lite salva, var ju bara blind i ett par dagar... ;P
Men ögat har tydligen bra läkförmåga...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0